breaking news Νέο

«Έκανε ντρίμπλα» ο γραμματέας…

«Έκανε ντρίμπλα» ο γραμματέας…

Επέμειναν οι εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ να ρωτούν τον κ. Τσιάρα, γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Τοπικής Αυτοδιοίκησης του κόμματος, στην προχθεσινή συνέντευξη τύπου, που δόθηκε με αφορμή την εδώ παρουσία του ως ομιλητής σε κομματική εκδήλωση, για το ότι η ΝΔ προβαίνει σε επίσημη στήριξη σε πρόσωπο (Γεωργία Μπατσαρά) μόνο στη Βέροια και όχι αντίστοιχα και στους δύο άλλους Δήμους της Ημαθίας, δηλαδή Νάουσας και Αλεξάνδρειας. Πλην όμως ο κ. Τσιάρας «έκανε ντρίμπλα» στην απάντησή του, τονίζοντας πως η επιλογή της ΝΔ έχει να κάνει με το ότι «οι τριπλές εκλογές του Μαϊου και ειδικότερα οι αυτοδιοικητικές, έχουν τη δική τους σημασία. Το αποτέλεσμά τους στις Περιφέρειες είναι ένα τεράστιο πολιτικό μήνυμα, όπως και το αποτέλεσμα στις πρωτεύουσες των νομών, χωρίς να παραβλέπουμε ότι και στους μικρότερους Δήμους υπάρχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά εκεί πολλές φορές οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να αφήνονται, ώστε η ελεύθερη έκφραση να οδηγεί στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ακόμα, ο κ. Τσιάρας, αναφερόμενος στους λόγους στήριξης της ΝΔ στο πρόσωπο της κ. Γεωργίας Μπατσαρά, πέρα από όλα τα χαρακτηριστικά που θέλει η ΝΔ για κάθε υποψήφιο, τα οποία έθεσε, είχε να πει ακόμα : «Είναι ένα πρόσωπο που τυγχάνει ευρείας αποδοχής στην κοινωνία της Βέροιας. Μας κάνει την τιμή να αναλάβει αυτή τη μεγάλη πρόκληση για τον εαυτό της, να είναι υποψήφια για το Δήμο Βέροιας».

Αξίζει να σημειωθεί για την υποψηφιότητα της Γεωργίας Μπατσαρά, ότι ο πρώην βουλευτής Ημαθίας και νυν υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας, Μιχάλης Χαλκίδης, προσερχόμενος στο χώρο της εκδήλωσης και αντικρίζοντας την κ. Μπατσαρά, αφού πρώτα ασπάστηκε αυτήν, αναφώνησε χαμογελώντας: «Γειά σου Δήμαρχε Βέροιας!» Μήπως ξέρει κάτι ο κ. Χαλκίδης;


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής