breaking news Νέο

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ: «Θα πετύχουμε τον στόχο μας»

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ: «Θα πετύχουμε τον στόχο μας»

«Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό στο παιχνίδι, όμως στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να προδικάσεις το αποτέλεσμα και ακόμη περισσότερο όταν οι καιρικές και οι γηπεδικές συνθήκες είναι σαν τις σημερινές (της περασμένης Κυριακής).

Δεν μπορώ να έχω παράπονα από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου που έκαναν οτι μπορούσαν και ακολούθησαν το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει στις προπονήσεις. Είχαν ορθολογικότητα στην ανάπτυξη και οργάνωση στην αμυντική τους λειτουργία.

Ομως δυστυχώς το αποτέλεσμα ενος ποδοσφαιρικού αγώνα κρίνεται από πολλούς παράγοντες που εμας σήμερα δεν μας βοήθησαν.

Το αποτέλεσμα κρίθηκε από μια στατική φάση και όσο κι αν μας πικραίνει αυτή η ήττα, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα.

Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις συνθήκες εργασίας και από το αποτέλεσμα της δουλειάς μου αυτές τις 15 πρώτες ημέρες που βρίσκομαι στη ΒΕΡΟΙΑ.

Για να επανέλθω όμως στο παιχνίδι με τη Νίκη Αγκαθιάς όπως το σχεδιάσαμε και δουλέψαμε πάνω του όλη την εβδομάδα που μας πέρασε έτσι βγήκε και στον αγωνιστικό χώρο.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε σωστή σκέψη και προσανατολισμό αλλά δυστυχώς είμασταν φλύαροι στο επιθετικό τρίτο κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να μην τελειώνουμε τις φάσεις που ξεκινούσαμε και ο αντίπαλος να μας αναχαιτίζει και να δημιουργεί προϋποθέσεις αντεπιθεσης χωρίς όμως να καταφέρνει και αυτός να γίνεται επικίνδυνος στην εστία μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως μετά το γκολ που πέτυχε η Αγκαθιά από στατική φάση γίναμε ακομη πιο πιεστικοί και δημιουργήσαμε δυο - τρεις φάσεις για να πετύχουμε κάποιο γκολ και να πάρουμε εστω τον βαθμό της ισοπαλίας κάτι βέβαια που τελικά δεν καταφέραμε.

Τα παιδιά δουλέψανε ολόκληρη την εβδομάδα και προσπαθήσανε όσο μπορούσαν να εφαρμόσουνε ότι είχαμε σχεδιάσει και δεν μπορώ να έχω παράπονο. Είχαμε απέναντι μας έναν αντίπαλο που έδειξε και σήμερα οτι δίκαια βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πινακα. Μιας ομάδας που εκτός έδρας έχει πάρει πολύ μεγάλα αποτελεσματα με τρία διπλά και μια ισοπαλία σε Παλαιοχώρι, Εύοσμο, Βέροια και Τρίγλια.

Εμείς έχουμε ένα διαφορετικό σκεπτικό. Είμαστε ομάδα που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε.

Χρειαζόμαστε υπομονή και είμαι σίγουρος οτι με την εργατικότητα και την καλή διάθεση που δείχνουν τα παιδιά καθημερινά στις προπονήσεις θα φθάσουμε την ομάδα εκει που της αξίζει.

Βρισκόμαστε ακόμη στην 8η αγωνιστική και το πρωτάθλημα έχει πολυ δρόμο και η εμπειρία μου λέει ότι αυτό που έχει αξία δεν είναι το αποτέλεσμα της Κυριακής αλλά η διάρκεια μιας ομάδας.

Είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα και δεν πιστεύω οτι όσοι ήταν στο γήπεδο να μην είδαν ότι η ομάδα μας δεν άξιζε αυτή την ήττα. Ομως στο ποδόσφαιρο υπάρχει και αυτό.

Στηρίζω τους παίκτες μου και τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα λάθη μας.

Κλείνοντας να συγχαρώ τον Σταύρο (Κωστογλίδη) και την ομάδα της Αγκαθιάς για την σημερινή τους νίκη και να τους ευχηθώ τα καλύτερα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οπως επίσης να ευχαριστήσω και τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο αψηφώντας τις κακές καιρικές συνθήκες».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής