breaking news Νέο

Αλλού ομοφωνία, αλλού «λευκό» περιελάμβανε «το μενού» της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Βέροιας

Αλλού ομοφωνία, αλλού «λευκό» περιελάμβανε «το μενού» της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Βέροιας

Εννέα θέματα περιελάμβανε η ημερήσια διάταξη της τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας, που πραγματοποιήθηκε χθες, στις 11 το πρωί. Παρόντες ο πρόεδρος της επιτροπής, αντιδήμαρχος Οικονομικών Στέλιος Ασλάνογλου και τα μέλη Θανάσης Αποστολόπουλος, Άρης Λαζαρίδης, Διονύσης Κουλουριώτης και Βασίλης Παπαδόπουλος.

Οι σύμβουλοι αποφάσισαν να τεθεί προς το Δημοτικό Συμβούλιο η εισήγηση της 17ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και Ετήσιου Προγράμματος Δράσης (ΕΠΔ) Δήμου Βέροιας, έτους 2018, με το Θανάση Αποστολόπουλο να ψηφίζει «λευκό» στην τρίτη παράγραφο αυτής.

Αποφασίστηκε ακόμη η έγκριση της διενέργειας ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού για την «προμήθεια οχημάτων και μηχανημάτων έργου του Δήμου Βέροιας» (πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ και συνολικού προϋπολογισμού 255.000,00 €), η έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και ο καταρτισμός όρων του διαγωνισμού.

Επιπλέον εγκρίθηκε χρηματικό ένταλμα προπληρωμής (Χ.Ε.Π.) για το μήνα Δεκέμβριο 2018, ποσού 2.000,00 €, «για τη μεταφορά απορριμμάτων σε Χ.Υ.Τ.Α. όμορου Δήμου» του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2018, στο όνομα του υπαλλήλου του Δήμου Λιάτσου Γεωργίου, για τον παραπάνω σκοπό.

Τέλος, εγκρίθηκε η γενόμενη ενέργεια του Δημάρχου περί ορισμού δικηγόρου (η κ. Αριστούλα Παπαστάμκου) του Δήμου, για άσκηση έφεσης κατά της αριθμ. 234/ΤΜ/2018 απόφασης του Μον. Πρωτοδικείου Βέροιας και κατά της Μ. Παυλίδου, με το Διονύση Κουλουριώτη όμως να ψηφίζει «λευκό».

• Τη μη αποδοχή των μελών παραίτησης (τακτικός ο Πέτρος Αγαθαγγελίδης και αναπληρωτής του η Δέσποινα Χατζηγαβριήλ) της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου «Ολοκλήρωση κατασκευής γέφυρας Αφών Κούσιου», μέχρι αντικαταστάστεως τους, με τον Θανάση Αποστολόπουλο να δίνει “λευκή” φήφο.

 

Π.Τ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής