breaking news Νέο

Επειγόντως νίκη • Ο Φίλιππος θελει να βάλλει φρένο στον βαθμολογικό κατήφορο του κόντρα στον Φοίβο Συκεών

Επειγόντως νίκη • Ο Φίλιππος θελει να βάλλει φρένο στον βαθμολογικό κατήφορο του κόντρα στον Φοίβο Συκεών

Με το βάρος της ήττας από τον Αερωπό Έδεσσας στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά και το σύνολο των πέντε ηττών, σε αντιδιαστολή και με δύο νίκες (επί της ΧΑΝΘ και του Άρη Νικαίας) σ’ αυτές τις επτά “στροφές” του πρωταθλήματος της Χαντμπολ Πρεμιέρ, ο Φίλιππος Βέροιας αγωνίζεται το Σάββατο στο Φιλίππειο (18.00) με αντίπαλο τον Φοίβο Συκεών.

Η ομάδα του Ευθύμη Πιπελίδη ξεκίνησε από την Δευτέρα το έργο της προετοιμασίας της για τον αγώνα με τον Φοίβο Συκεών, που... κατακοεδρεύει στην τελευταία θέση της βαθμολογικής κατάταξης με έναν βαθμό (που αποκόμισε στο ισόπαλο /27-27/ εντός έδρας παιχνίδι με την Δράμα ‘86), προκειμένου να βάλλει φρένο στο βαθμολογικό κατήφορο της, αλλά και να πάρει μια... βαθειά ανάσα για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

«Το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε τον Φοίβο που είναι τελευταίος βαθμολογικά και υπολείπεται τριών βαθμών απο εμας, δεν μας καθιστά σε καμμιά περίπτωση ως το φαβορί για τη νίκη στο ματς. Τουναντίον. Δεν θα πρέπει να παρασυρθούμε απο μια τέτοια λογική. Αλλωστε, οι σοβαρές ομάδες φαίνονται στα θεωρητικά πιο εύκολα παιχνίδια», δήλωσε χθες στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” ο τεχνικός καθοδηγητής του Φιλίππου, ο οποίος - όπως ανέφερε ακόμα - νιώθει ευχαριστημένος «από την διάθεση των παιδιών, τα οποία έχουν εσωγενές κίνητρο. Αυτό το πράγμα με ικανοποιεί σ’ ένα μεγάλο βαθμό».

 

«Βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά»

Το ότι η νίκη, δε, απέναντι στον Φοίβο Συκεών κρίνεται επιτακτική, μιας και για τον Φίλιππο ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα, είναι κάτι που ο εδώ και λίγες ημέρες νέος τεχνικός των “ερυθρολεύκων” της Βέροιας δεν το βλέπει έτσι ακριβώς. Και αυτό; «Γιατί τώρα εμας μας ενδιαφέρει το ματς με τον Φοίβο Συκεών, στο οποίο θέλουμε να παρουμε το πολύτιμο δίποντο. Ας περάσει, λοιπόν, το ματς αυτό με το βαθμολογικό όφελος που θέλουμε να έχουμε και μετά βλέπουμε. Εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά» επεσήμανε. Αγωνιστικά, ο Ευθύμης Πιπελίδης, πέρα από τις... γνωστές απουσίες, δεν έχει να σκεφθεί τίποτα άλλο, αφου ένα μικρό τράβηγμα στον προσαγωγό που έχει υποστεί ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης δεν είναι σε θέση να του στερήσει την αγωνιστική παρουσία του στον εν λόγω αγώνα.

 

Αντίπαλος αυτή τη φορά...

Στις... ιδιαιτερότητες του αγώνα το ότι ο Ευθύμης Πιπελίδης θα βρεθεί αντίπαλος της πρωην ομάδας του.

 

Απο τον Παύλο Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής