breaking news Νέο

Ο τεράστιος πολιτισμικός θησαυρός της Βέροιας!

Ο τεράστιος πολιτισμικός θησαυρός της Βέροιας!

Γνωστή η εκτίμησή μου προς τις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας. Πέραν της προάσπισης της εθνικής μας ανεξαρτησίας, την οποία παρέχουν με επαγγελματισμό και κυρίως φιλότιμο, όλα τα στελέχη της, από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ μέχρι το τελευταίο στέλεχος, αυτονόητη είναι η πειθαρχία, ο σεβασμός και κυρίως η αυστηρή τήρηση του ωραρίου, είτε είναι προσκλητήριο, είτε μια μουσική εκδήλωση. 19:00 μ.μ. έλεγε η πρόσκληση για τη μουσική εκδήλωση της Μεραρχίας μας στο «Χώρο Τεχνών», 19:00 μ.μ. κλείσανε οι πόρτες και χαιρέτισε ο Μέραρχος!

Μια εξαιρετική βραδιά αυτή της Πέμπτης 21ης Νοεμβρίου. «Εσείς στη Βέροια δεν καταλαβαίνετε, λόγω της καθημερινότητας, τον πολιτισμικό θησαυρό του τόπου. Γύρισα πολλές περιοχές, αλλά τέτοια ποιότητα δεν έχω βρει πουθενά», μου είπε, καλός μου φίλος, αξιωματικός.

Συμφωνώ μαζί του. Η Ελένη Αναγνώστου, η Δήμητρα Ζησέκα, ο Βαλάντης Κυριακίδης και όλοι αυτοί οι χορωδοί, οι μουσικοί της ΚΕΠΑ, της «Φιλαρμονικής», του Δημοτικού Ωδείου, του «Αιγές-Βεργίνα», είναι όντως πνευματικά μαργαριτάρια. Ο φίλος μου ο Δημήτρης είδε φυσικά μόνο την...προθήκη αυτής της εκπληκτικής συλλογής. Με έκανε να νοιώσω περήφανος. Αν και δεν μένω στη Βέροια, τη ζω καθημερινά. Η πόλη, ο δήμος, ποιεί πολιτισμό. Ποιεί ήθος!

 

Θόδωρος Ελευθεριάδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής