breaking news Νέο

ΓΑΣ “ΜΕΛΙΚΗ” : «Στοπ» στο σερί των τριών ηττών

ΓΑΣ “ΜΕΛΙΚΗ” : «Στοπ» στο σερί των τριών ηττών

Μία, δύο, τρεις και... τέλος! Έπειτα από... ξηρασία τριών αγωνιστικών ο ΓΑΣ “Μελίκη” μπόρεσε να... ξεδιψάσει, επικρατώντας του Ολυμπιακού Βόλου με 78-73 την περασμένη αγωνιστική, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών/βορράς - 3ος όμιλος.

«Ηταν μία καλή νίκη για εμας, με την οποία και βάλαμε φρένο στον βαθμολογικό μας κατήφορο. Και συνάμα θα έλεγα μία νίκη που επιτεύχθηκε απέναντι σε μια ομάδα που έχει ιστορία στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης» τόνισε, μιλώντας στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ”, ο τεχνικός  των “κιτρινομπλέ” της Μελίκης Δάνης Ασλανίδης (φωτό), ο οποίος, οπως εξήγησε, «για εμάς ήταν θέμα ψυχολογίας να πάρουμε τη νίκη αυτή. Τη στιγμή, μάλιστα, που δεν μπορέσαμε να πιάσουμε τα γνωστά στάνταρ απόδοσης, για τον λόγο οτι κάποιοι παίκτες μας δεν βρίσκονται στην καλύτερη τους φόρμα. Γενικά μπορώ να πω οτι η νίκη μας επί του Ολυμπιακού Βόλου στηρίχθηκε στη συνοχή που είχαμε και στην ενέργεια που βγάλαμε στο β’ μέρος».

 

Στροφή σε

Ικάρους Τρικάλων

Το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου εχει περάσει στην ιστορία και πλεον οι της Μελίκης έχουν στρέψει το ενδιαφέρον της προσοχής τους στο προσεχές παιχνίδι με τους Ικάρους Τρικάλων επί Θεσσαλικού εδάφους.

Το καλό για τον ΓΑΣ “Μελίκη” είναι ότι πάει να αγωνισθει ενάντια στους Ικάρους Τρικάλων με ανεβασμένη ψυχολογία. Και επιπλέον, σύμφωνα με την τεχνική ηγεσία της ομάδας, «το οτι είναι ένας αντίπαλος ο οποίος μας βολεύει, από πλευράς το ότι διαθέτει παίκτες με τον ίδιο σωματότυπο (ψηλοί) με τους δικούς μας παίκτες, οι οποίοι και παίζουν μέσα στη ρακέτα και ταιριάζουν με τα μαρκαρίσματα μας, σε αντίθεση με τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου το παιχνίδι των οποίων είχε να κάνει με την περιφέρεια».

 

Χωρίς προβλήατα.

Φιλικό χθες με Αιγινιακό

Οσο για τα αγωνιστικά, ολοι οι παίκτες είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας της Μελίκης, αφου δεν υφίσταται κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, ενω χθες το απόγευμα οι “κιτρινομπλέ” μετέβησαν στο γειτονικό Αιγίνιο και βρέθηκαν αντίπαλοι του τοπικου Αιγινιακού, με τον Δάνη Ασλανίδη να χρησιμοποιεί κατά βάση παίκτες που δεν έχουν μέχρι τώρα μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα ματς του πρωταθλήματος.

 

του Παύλου Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής