breaking news Νέο

Σκέψεις και για κοινωνικό πλυντήριο

Σκέψεις και για κοινωνικό πλυντήριο

Κοινωνικό πλυντήριο, στο οποίο άστεγοι και άποροι Θεσσαλονικείς, αλλά και πολίτες που επιθυμούν να μειώσουν τα έξοδα του νοικοκυριού τους, θα μπορούν να πλένουν και να στεγνώνουν τα ρούχα τους εντελώς δωρεάν, δημιουργεί ο κεντρικός δήμος. Μάλιστα, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής έχει έρθει σε συμφωνία με γνωστή εταιρία, που δραστηριοποιείται στα απορρυπαντικά και το αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής είναι να τοποθετηθούν σε κεντρικό σημείο πέντε πλυντήρια και πέντε στεγνωτήρια, που θα λειτουργούν σε καθημερινή βάση, ενώ θα παρέχονται δωρεάν και τα απαραίτητα για την πλύση υλικά, δηλαδή το απορρυπαντικό και το μαλακτικό.

Αυτά στη Θεσσαλονίκη. Αλλά και στους δήμους της Ημαθίας, όπου κάποιοι άνθρωποι αδυνατούν να πληρώσουν το λογαριασμό του νερού και του ρεύματος και αναγκάζονται λόγω της κρίσης να ζουν με κομμένο το ηλεκτρικό, σίγουρα ένα κοινωνικό πλυντήριο θα μπορούσε να δώσει σημαντική ανάσα.

«Ένα τέτοιο πρότζεκτ προϋποθέτει χώρο, προϋποθέτει προσωπικό και κάποια άλλα πράγματα που πρέπει να δούμε», ανέφερε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Βέροιας Θεόφιλος Κορωνάς, ερωτηθείς για το αν θα μπορούσε και ο Δήμος Βέροιας να δημιουργήσει κάτι ανάλογο και εδώ. «Είναι κάτι όμως το οποίο θα δούμε», προσέθεσε.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής