breaking news Νέο

Βοηθός προπονητή στον ΠΑΟ Κουφαλίων ο Αντώνης Παπατζίκος, όμως και παίκτης του πλεον

Βοηθός προπονητή στον ΠΑΟ Κουφαλίων ο Αντώνης Παπατζίκος,  όμως και παίκτης του πλεον

Σε μια ηλικία, λίγο πριν τα “30”, που άλλοι παίκτες βρίσκονται στο... απώγειο της ποδοσφαιρικής παρουσίας τους στα γήπεδα, ο Αντώνης Παπατζίκος (γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Βέροιας Τάκη Παπατζίκου και της γνωστής για την αγάπη της για την εικαστική τέχνη Βίκυς Μελικιώτη) πήρε την απόφαση να... κρεμάσει τα παπούτσια του και να ξεκινήσει ευθύς αμέσως την ενασχόληση του με την προπονητική, αναλαμβάνοντας τμήματα ηλικιακών κατηγοριών ομάδων της Θεσσαλονίκης.

Η πολύ καλή δουλειά του σ’ αυτά δεν άργησε να φανεί και το όνομα του να... κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων που ήθελαν να συνεργασθούν μαζί του. Ετσι εδώ και 2,5 χρόνια αποτελεί το... alter ego του προπονητή του ΠΑΟ Κουφαλίων Ανέστη Τσιτενίδη, σύλλογος που φέτος παίρνει μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στον 2ο όμιλο, στον οποίο επίσης συμμετέχουν οι εκπρόσωποι της Ημαθίας, ΒΕΡΟΙΑ και ΑΓΚΑΘΙΑ.

Ομως ο βαφτισιμιός του Αντώνη Αντωνιάδη δεν... έβγαλε ποτέ από το μυαλό του πως κάποια μέρα και πάλι θα κλωτσούσε... τόπι! Σκέψη που άρχισε να κυριαρχεί επίμονα και να γίνεται έντονη στο μυαλό του, σε σημείο που δεν άργησε να πάρει την απόφαση για... επιστροφή στην αγωνιστική δράση! Ο Βεροιώτης μεσοεπιθετικός, αφου πρώτα φρόντισε να προετοιμαστεί κατάλληλα για λίγες εβδομάδες, έκανε την... πρώτη απόπειρα επιστροφής του στα γήπεδα, με την συμμετοχή του στον πρόσφατο αγώνα κυπέλλου ΠΑΟ Κουφαλίων - Καμπανιακού, η οποία και συνοδεύτηκε με νίκη - πρόκριση του πρώτου!

Και - κατά πως δείχνουν τα πράγματα - τώρα του άνοιξε η... όρεξη του Αντώνη Παπατζίκου δεν απομένει να τον δούμε να γίνεται ένα δυνατό “όπλο” στα χέρια του Ανέστη Τσιτενίδη και τον ΠΑΟ Κουφαλίων να αποκτά μεγαλύτερη ισχύ για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, μ’ ένα παίκτη που του βγήκε από το... πουθενά! Φόρτσα Αντώνη!

 

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής