breaking news Νέο

Σύλλογος Παλαιμάχων ΓΑΣ & ΠΑΕ Βέροια : Στις 28 Ιανουαρίου η εκδήλωση κοπής πίτας του 2019

Σύλλογος Παλαιμάχων ΓΑΣ & ΠΑΕ Βέροια : Στις 28 Ιανουαρίου η εκδήλωση κοπής πίτας  του 2019

Μπορεί να μας χωρίζει ένας μήνας και πλεον μέχρι την αλλαγή του χρόνου και να αρχίσουν οι σύλλογοι να κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, όμως για τον σύλλογο των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Βέροιας δεν... υπάρχει χρόνος για χάσιμο, ενστερνιζόμενοι απόλυτα τη λαϊκή ρήση... “των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”.

Ηδη, όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος του συλλόγου Τάκης Παπατζίκος και σε αγαστή πάντα συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης έχουν προγραμματίσει την εκδήλωση κοπής της πίτας του 2019 για τις 28 Ιανουαρίου, χωρίς ωστόσο να έχει αποφασισθεί ακόμα για το που θα λαβει χώρα το γεγονός αυτό.

Ακόμα, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πρόκειται να τιμηθούν 4-5 πρόσωπα, που έχουν υπηρετήσει την “Βασίλισσα του Βορρά” από διάφορες θέσεις.

 

Τα είπαν τηλεφωνικά Τάκης Παπατζίκος

και Νίκος Καλαμπάκας

Επιπλέον, χθες το μεσημέρι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον Τάκη Παπατζίκο και τον Παλαίμαχο παίκτη του Ηρακλή και του Πιερικού Νίκο Καλαμπάκα, με τους δυο τους να έχουν για κύριο θέμα συζήτησης τα προβλήματα που ταλανίζουν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο της Κατερίνης, ενω δοθείσης της ευκαιρίας έγινε και μια κουβέντα για την διεξαγωγή μιας φιλικής συνάντησης ανάμεσα τους βετεράνους παίκτες της Βέροιας και του Πιερικού μέσα στην ερχόμενη Ανοιξη.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι έχει προγραμματισθεί φιλικό παιχνίδι μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Βέροιας και Δερύνειας Κύπρου για τον Μάρτιο του 2019 στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

 

Π.Τ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής