breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Αφαιρέθηκε το δίπλωμα νέου οδηγού λίγα λεπτά αφότου το παρέλαβε!

Σοβαρή υποψηφιότητα για το Όσκαρ... γκαντεμιάς θέτει νεαρός οδηγός, ο οποίος υπέπεσε σε τροχαία παράβαση, με αποτέλεσμα να του αφαιρεθεί το δίπλωμα, που μόλις είχε παραλάβει... Ο σούπερ γκαντέμης είναι ένας 18χρονος στη Γερμανία, που, έχοντας παραλάβει το δίπλωμα οδήγησης πριν από 49 λεπτά, συνελήφθη στην πόλη Χέμερ στη Βόρεια Ρηνανία – Βεστφαλία.

Είχε πάρει 4 φίλους του μαζί του στο αυτοκίνητο και η αστυνομία, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, τον έπιασε να τρέχει με 95 χιλιόμετρα την ώρα, αντί του ορίου των 50 χλμ.

Εκτός της αφαίρεσης του διπλώματος, ο νεαρός οδηγός θα πρέπει να πληρώσει ένα «βαρύ πρόστιμο» και να παρακολουθήσει «επιπλέον μαθήματα, που θα του στοιχίσουν πολύ», εξήγησε η τοπική αστυνομία.

*****

Ο άντρας με το μουστάκι των… 6,5 μέτρων!

Μουστάκι… 6,5 μέτρων διαθέτει ο 58χρονος Girdhar Vyas από τη Ρατζαστάν της Ινδίας, ο οποίος έχει να ξυριστεί από το 1985! Δυσκολία που αντιμετωπίζει; Η… αναγκαστική δίαιτα. «Δεν μπορώ να φάω ό,τι θέλω, πρέπει να είμαι επιλεκτικός στις τροφές. Δεν μπορώ να έχω ένα παγωτό ή να φάω κάτι χωρίς κουτάλι. Δεν μπορώ να φάω μια πληθώρα φαγητών»,  παραπονείται ο Girdhar Vyas.

*****

Αρκουδάκι έμεινε 3 μέρες σφηνωμένο σε… πλαστικό κουβά

Κυκλοφορούσε επί 3 ημέρες με έναν κουβά σφηνωμένο στο κεφάλι του και κατόρθωσε να επιζήσει. Ο λόγος για ένα αρκουδάκι στις ΗΠΑ, που αναζητούσαν οι δασοφύλακες στην πολιτεία του Μέριλαντ, προκειμένου να το βοηθήσουν. Τελικά εντοπίστηκε μετά από 3ήμερη αναζήτηση, ναρκώθηκε από τους δασοφύλακες και απεγκλωβίστηκε από τον κουβά. Το «θέαμα» του απεγκλωβισμού παρακολούθησε και πλήθος κόσμου, που συμμετείχε σε τοπικό φεστιβάλ.

Το αρκουδάκι με το παρατσούκλι «Buckethead» και βάρους 45 κιλών, επέστρεψε στο δάσος όπου επανενώθηκε με τη μητέρα του και τα υπόλοιπα αρκουδάκια.

Η μαύρη αρκούδα εντοπίζεται σε πολλά μέρη στη Βόρεια Αμερική, ζει έως και 30 χρόνια, ενώ το βάρος της μπορεί να φτάσει τα 400 κιλά.

*****

Η απίστευτη συμφωνία του Netflix με την Εκκλησία του Σατανά

Κι όμως! Το Netflix έκανε διακανονισμό με την Εκκλησία του Σατανά, γιατί σε μια σειρά της δημοφιλούς πλατφόρμας έδειξαν άγαλμα, που απεικονίζει δαίμονα, χωρίς να ζητήσουν την άδεια της συγκεκριμένης εκκλησίας!

Και μπορεί η Εκκλησία του Σατανά να μην ενδιαφέρεται για τους ηθικούς νόμους, αλλά έκανε χρήση των νόμων του Κράτους και μετά την αγωγή που κατέθεσε στις αρχές του μήνα εναντίον του Netflix, τελικά κατέληξαν σε διακανονισμό! Με την αγωγή, οι σατανιστές ζητούσαν αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων. Η αγωγή ανέφερε ότι στη σειρά Chilling Adventures of Sabrina, παρουσιαζόταν ένα άγαλμα, χωρίς να έχει ζητηθεί η άδεια της Εκκλησία του Σατανά.

Το άγαλμα περίπου 3 μέτρων με το δαίμονα με κεφάλι κατσίκας και το όνομα Baphomet υπάρχει από το 2014 έξω από την Εκκλησία του Σατανά και είχε κοστίσει 100.000 δολάρια. Οι Σατανιστές υποστηρίζουν ότι η σειρά αδίκησε την ιστορία του αγάλματος, το οποίο κατ’ εκείνους συμβολίζει την προσωπική ελευθερία, ενώ στη σειρά του Netflix τρώει ανθρώπους και είναι ανίερο.

Στη συμφωνία το Netflix θα αναγκαστεί να βάλει στους τίτλους τέλους των επεισοδίων το όνομα της Εκκλησίας. Αυτό είναι και το μόνο που έγινε γνωστό, αφού για τα υπόλοιπα έχει υπογραφεί συμφωνία εμπιστευτικότητας.


Ο άντρας με το μουστάκι των… 6,5 μέτρων!
Αρκουδάκι έμεινε 3 μέρες σφηνωμένο σε… πλαστικό κουβά
Baphomet

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής