breaking news Νέο

Με 12 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Με 12 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 13:00, στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω 12 θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87) :

 

1. Λήψη απόφασης για αποδοχή ή μη της γνωμοδότησης δικηγόρου.

 

2. Έγκριση ή μη του αριθ. πρωτ. 23339/19-11-2018 πρακτικού (1ο πρακτικό) της Επιτροπής Διενέργειας & Αξιολόγησης διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων συνοπτικών διαγωνισμών για την προμήθεια με τίτλο «προμήθεια αγωγών αρδευτικού δικτύου».

 

3. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των όρων  ή μη  της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στην Τ.Κ. Κλειδίου του Δήμου Αλεξάνδρειας.

 

4. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των όρων  ή μη  της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στην Δ.Κ. Μελίκης του Δήμου Αλεξάνδρειας.

 

5. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των όρων  ή μη  της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στην Δ.Κ. Πλατέος του Δήμου Αλεξάνδρειας.

 

6. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των όρων  ή μη  της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στην Τ.Κ. Αράχου του Δήμου Αλεξάνδρειας.

 

7. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των όρων  ή μη  της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στην Τ.Κ. Κεφαλοχωρίου του Δήμου Αλεξάνδρειας.

 

8. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των όρων  ή μη  της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στην Τ.Κ. Κυψέλης του Δήμου Αλεξάνδρειας.

 

9. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των όρων  ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στην Τ.Κ. Λουτρού του Δήμου Αλεξάνδρειας.

 

10. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των όρων ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στην Τ.Κ. Ξεχασμένης του Δήμου Αλεξάνδρειας.

 

11. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των όρων ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στην Τ.Κ. Κλειδίου του Δήμου Αλεξάνδρειας.

 

12. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των όρων ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στην Τ.Κ. Πρασινάδας του Δήμου Αλεξάνδρειας.

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Γκυρίνης Παναγιώτης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής