breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Συντρόφισσες και σύντροφοι, καλοσυνάτες νοικοκυρές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που ετοιμάζεστε με τα μπιγκουτί για κανά «Μέγαρο με τον παίδαρο» σαββατόβραδο, γεια χαραντάν.

Τελικά απ΄ ό,τι καταλάβαμε, η δικαιοσύνη επί τσίριζα πέραν του ότι είναι κουφή, άρχισε και παίρνει και LSD.

Δεν εξηγείται αλλιώς, να τη βολεύει με αναστολή ο Μαντέλης που τσίμπισε τα εκατομμύρια ευρώ, να πίνει τα αμερικάνο του εις τα Da Capo ο Παπακωνσταντίνου, που πείραξε, ελαφρώς, το στικάκι της Κριστίν και έβγαλε λίγους συγγενείς του από τη λίστα των φοροφυγάδων και βάλατε στα κάτεργα την καθαρίστρια, που παραποίησε το πτυχίο του δημοτικού.

Δηλαδή ρε συντρόφια, αν εξετάσουμε το πτυχίο των αγγλικών του Αλέκση, θα μας πει ότι πήρε με το σπαθί του το προφίσιενσυ. Νιέτ.

Όλο και κάποιο μέσο θα είχε στην κλαδική των συντρόφων της CIA και τον πέρασαν από το παράθυρο.

Άσε πάλι τον Πάνο τον καημένο. Αυτός που να χωρέσει από το παράθυρο στο Πεντάγωνο της Ουάσινγκτον. Μέτρα από βόδι πήραν, για να του ανοιχτεί η πόρτα στο γραφείο της Τζίνας Χάσπελ.

Ωραία πράγματα δικοί μου. Σαν να βλέπουμε τον Τζέιμς Πάρις στα Σύνορα της Προδοσίας. Τύφλα νάχει ο Κώστας Πρέκας και ο Άγγελος Αντωνόπουλος ως συνταγματάρχης Βαρτάνης.

Αμ αυτή πάλι η Παπακώστα; Θα δώσει λέει πάσο στους πράκτορες της ΕΥΠ, για να κόβουν μισό εισιτήριο στα αστικά. Κακώς. Ελευθέρας χρειάζονται κυρά Κατερίνα μας.

Να μπαίνουν στον υπόγειο και ο ελεγκτής να τους λέει. «Εισιτήριο ο κύριος» και να απαντάνε αυτοί «Ελευθέρας, μυστικός πράκτωρ Θου-Βου».

Για την ΕΥΠ πάντως δεν έχω να πω τίποτε. Τόση μυστικότητα δεν λέγεται. Αφού και χορό διοργανώνουν, στον οποίο τα τραπέζια είναι χωρισμένα, ανάλογα με την κομματική παράταξη που ανήκουν.

Στην έναρξη δε του χορού, πριν ακουστεί ο εθνικός ύμνος και πέσει και καμιά γυροβολιά τσάμικο αλά «κίνησε η γερακίνα», «Παπαλάμπραινα», θα ακουστεί το «Των πρακτόρων η σχολή είναι χρήσιμη πολύ, οι καλοί του οι μαθητές δεν ξεκουράζονται ποτές».

Βέβαια οι πράκτορες θα πηγαίνουν με τους...εισπράκτορες, ενώ ο κυρ Αλέκσης και ο Πάνος ο φούσκας θα ταξιδεύουν πριβέ με το εμπραέρ.

15 πιάτα διαθέτει, τζαμπέ πάντα, το μενού.

Μέχρι και αρκούδα, με σος από μπανανόφλουδα και καρύδα από το Nomads θα ντερλικώσει ο Πάνος, έτσι για τη λιγούρα. Για το πούρο ρε αδερφέ.

Και μετά το περιέ, θα χτυπήσουν και κανά πέντε έξι ποτήρια blue label, για να στανιάρουν, όταν θα σταθούν προσοχή στον αμερικάνο ανθυποϋπουργό που θα τους υποδεχτεί στο σαλονάκι του Λευκού Οίκου.

Να ήταν καμιά Μόνικα Λεβίνσκι, καμιά πορνοστάρ που ο Τραμπ...νόμισε ότι την περιήγησε στα μυστικά του έρωτος, κορμός.

Αλλά κάτι τυπάκια αλά Δήμος Σταρένιος «μη φοβάστε, μιλήστε, οι αμερικανοί είναι φίλοι μας» δεν λέει σύντροφοι.

Για αυτό πάρτε κανά εισιτήριο «πρώτη θέση» για Ελβετία και πάτε για σκι ή κάτι άλλο στο Σαμονί και αφήστε μας εδώ στην κακομοιριά μας, να προσπαθούμε να μαζέψουμε ευρώπουλο, ευρώπουλο την εγγύηση, για να βγει έξω ο Γιάννος!

Have a nice weekend!

Προφορά δεν μπορούμε να σας δείξουμε, αλλά όποτε θέλετε ελάτε ΗΜΕΡΗΣΙΑ. Εδώ μιλάμε την αγγλικήν, αναντάμ, παπαντάμ, όχι σαν τον Τσίπρα ρεεεεε.


Πρέκας
Παπακώστα
Καμμένος
Λεβίνσκι
Παπαντωνίου

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής