breaking news Νέο

Πρωτάθλημα βόλεϊ παγκορασίδων ΕΣΠΕΜ : ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 3 - 1

Πρωτάθλημα βόλεϊ παγκορασίδων ΕΣΠΕΜ : ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ –  ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ   3 - 1

Με το δεξί ξεκίνησαν το πρωτάθλημα οι παγκορασίδες του Ποσειδώνα Βέροιας. Νίκησαν με 3-1 σετ την περίπου ισάξια ομάδα του Αίαντα Κιλκίς, μπροστά σε πολλούς φιλάθλους στο ΔΑΚ Μακροχωρίου. Σοβαρά και απόλυτα προσηλωμένα στο στόχο τα νεαρά κορίτσια της Βέροιας, παίζοντας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα πολύ όμορφο βόλεϊ, δεν επέτρεψαν στις αντίπαλες να ελπίζουν ότι θα πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι. Ο προπονητής χρησιμοποίησε όλα τα κορίτσια και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την αγωνιστικότητα και την πρόοδό τους. Τα σετ 25-20, 25-19, 23-25 και 25-22.

Από τις νικήτριες διακρίθηκαν οι Βέρα Μαγαλιού, Ελένη Μαραβελάκη, Κατερίνα Αγγελοπούλου και Ελβίρα Τσανασίδου, χωρίς να υστερήσει καμία.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ:  (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Μαγαλιού Βέρα, Αγγελοπούλου Κατερίνα, Τσανασίδου Ελβίρα, Γιδιώτη Ειρήνη, Δούρδα Ελευθερία, Μαραβελάκη Ελένη, Μουρατίδου Γωγώ(libero), Τσανασίδου Ανδριάννα, Μωϋσίδου Αρτεμία, Σαζακλίδου Ιωάννα, Ισλαμίδου Χριστιάννα, Αναστασοπούλου μεταξένια, Μπονάνου κατερίνα, Λαζεκίδου Αναστασία.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής