breaking news Νέο

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η τρίτη τακτική Γιορτή Εθελοντών της Πρωτοβουλίας για το Παιδί

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η τρίτη τακτική Γιορτή Εθελοντών της Πρωτοβουλίας για το Παιδί

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018, στο Κέντρο «Ακρόπολη» της Βέροιας, η τρίτη τακτική Γιορτή Εθελοντών της Πρωτοβουλίας για το Παιδί. Η Γιορτή αυτή έχει σαν σκοπό τη διάδοση της εθελοντικής ιδέας μέσω της επιβράβευσης σημαντικών εθελοντών, που έχουν προσφέρει εγνωσμένης αξίας έργο στις Δομές του Οργανισμού.

Η εκδήλωση άρχισε με σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου του ΔΣ κ. Αριστοτέλη Σιδηρόπουλου και παρουσίαση-βράβευση εθελοντών, που για τη φετινή χρονιά ήταν: ο ηλεκτρολόγος κ. Σάκης Ακριβόπουλος, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Ολυμπιάδα» στη Βεργίνα κ. Μάκης Αναγνωστόπουλος, η φαρμακοποιός της Βεργίνας κ. Ειρήνη Αναξαγόρου – Παπιάνου, η καταστηματάρχης κ. Έλσα Γαϊτανίδου, ο ιατρός της Μελίκης κ. Αντώνης Γιαννόπουλος, ο Οδοντίατρος κ. Στέφανος  Γκιλιόπουλος, ο συνταξιούχος κ. Παναγιώτης Καπετανάκης, η ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου ξένων γλωσσών A-Studies κ. Αναστασία Κιαπκίδου, ο αλουμινοκατασκευαστής κ. Γιώργος Κοτσίδης, η εκπαιδευτικός κ. Σοφία Λαδοπούλου, η φαρμακοποιός κ. Νόρα Λαΐου, ο οφθαλμίατρος κ. Βασίλης Μαργαρίτης, η κ. Πετρούλα Μαρκοβίτη, η εκπαιδευτικός κ. Μαριλένα Μητρούλα, η φαρμακοποιός κ. Κατερίνα Νεδέλκου, η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας «Αρχοντικό» στη Μελίκη κ. Ρούλα Παπαδοπούλου, η παιδίατρος κ. Σταυρούλα Παπαχατζή, η κ. Μαρία Πασβαντίδου και η ομάδα της (Μαρία Βαφείδου, Δέσποινα Βεργώνη, Θωμαή Δραγκόλα, Λίτσα Μοσέρ, Μαρία Ρωσσάκη, Ευγενία Φραντζή και Μαίρη Χριστοφορίδου), η οδοντίατρος κ. Χρυσούλα Σαλιάγκα, η εκπαιδευτικός κ. Φυλιώ Σεραφείμ, η κ. Πελαγία Σιδηροπούλου, η φαρμακοποιός κ. Έφη Σίμου, η εκπαιδευτικός κ. Λίτσα Σίμου, η πρ. Γραμματέας του ΔΣ κ. Έφη Σπυροπούλου, η εκπαιδευτικός κ. Παναγιώτα Τέτου, η ιδιοκτήτρια φούρνου στον Π. Πρόδρομο κ. Γεωργία Τζουνοπούλου, ο καρδιολόγος κ. Πέτρος Τσαπαρόπουλος, το στέλεχος των «ελληνικών  Market» κ. Στέλιος Χατζηδάκης και η κ. Καίτη Χατζοπούλου.

   Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την παρουσίαση δρώμενου από ομάδα παιδιών του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας με θέμα τον εθελοντισμό, υπό την καθοδήγηση της Ειδικής Παιδαγωγού τους κ. Ευφροσύνης Κιατικίδου. Ακολούθησε μουσικό-ψυχαγωγικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε πλειάδα μουσικών-εθελοντών. Παραβρέθηκαν σε αυτήν: οι βουλευτές Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου και Απόστολος Βεσυρόπουλος, η τ. Βουλευτής κ. Γεωργία Μπατσαρά, ο εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Τσούντας, ο Αντιδήμαρχος Βεροίας κ. Θεόφιλος Κορωνάς, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δ. Βεροίας κ. Στέργιος Διαμάντης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκη Καρατζιούλα και Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, οι Πρόεδροι της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών και του Εράσμου, καθώς και μεγάλο πλήθος φίλων και εθελοντών του Συλλόγου.

   Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά τους ακόλουθους χορηγούς που συνέβαλαν καθοριστικά στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, οι οποίοι είναι:

Ο κ. Νίκος Τσιλιγγερίδης, ιδιοκτήτης της «Ακρόπολης», η επιχείρηση επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος του κ. Βασιλείου Γιατρά, η εταιρεία «Βεζύρογλου Αντώνης & ΣΙΑ Ε.Ε.», το ζαχαροπλαστείο LIDO, ο φούρνος Θανασούλη της Νάουσας. το οινοποιείο του Κυρ-Γιάννη, το οινοποιείο VAENI, ο οινοποιός κ. Κώστας Φαρμάκης, η Επιχείρηση «ΕΥΓΕ», ο κ. Γιάννης Μανουσαρίδης, η κ. Ιωάννα Μουρατίδου, η «Τραπεζανλίδης Χ. & ΣΙΑ Ε.Ε., η Εταιρεία ΕΥΡΟΦΑΡΜ, η Εταιρεία AGRITEX Ενεργειακή Α.Ε., το κατάστημα του κ. Νίκου Πατσιαβούρα, η Επιχείρηση «ΚΟΡΜΟΣ», η Εταιρεία DOLE, η Επιχείρηση ALEXANDER-Σκουρτόπουλος, ο κ. Μιχάλης Καρέλης, οι Αφοί Χαρελά, η Εταιρεία Στογιάννος Logistics, τα κοσμηματοπωλεία Μ. Τρανίδη και Κ. Γαβριηλίδη, τα «Οπτικά Σαββαΐδη»,  καθώς και οι δεκάδες καταστηματάρχες που διέθεσαν δώρα τους. Ευχαριστεί τέλος όλους όσους τίμησαν τους βραβευόμενους εθελοντές με την παρουσία τους.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής