breaking news Νέο

Aγκαθιά: Σκόνταψε και πάλι στην έδρα της

Aγκαθιά: Σκόνταψε και πάλι στην έδρα της

Η Νίκη Αγκαθιάς δεν κατάφερε να κερδίσει στο γήπεδο της τον Μελιτέα Μελίτης, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) και άφησε αναξιοποίητο το μεγάλο διπλό που είχε πάρει μια εβδομάδα νωρίτερα στο Δημοτικό Στάδιο της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Η Αγκαθιά είχε την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ σχετικά νωρίς, στο 15', να δημιουργήσει στη συνέχεια ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα τέρματα και να δημιουργήσει σκορ ασφαλείας, δεν το κατάφερε όμως και όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές στο ποδόσφαιρο έτσι και εδώ ήρθε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου να την τιμωρήσει καθώς η ομάδα της Μελίτης κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι της ημαθιώτικης ομάδας, που συνεχώς φλερτάρει με την πρώτη θέση, δίχως όμως να καταφέρει να την κατακτήσει, έληξε ισόπαλο 1-1!!

Η Νίκη Αγκαθιάς μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, όπως ήδη αναφέραμε σχετικά νωρίς. Στο 15' συγκεκριμένα ο Σούκιας δέχθηκε την πάσα από τον Αβραμόπουλο και αφού κατέβασε ωραία την μπάλα με έξυπνο σουτ την έστειλε στα αντίπαλα δίχτυα ανοίγοντας έτσι το σκορ.

Στο 27' ο ίδιος παίκτης άγγιξε και ένα δεύτερο τέρμα, όμως η κεφαλιά του από καλή θέση σταμάτησε στα δοκάρια της εστίας του Μελιτέα.

Στο 40' οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν την πρώτη καλή τους ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Ρωμαίο, ενώ στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και για 15 περίπου λεπτά η Μελίτη πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Όμως στο τελευταίο 30λεπτο οι γηπεδούχοι ξαναπήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησαν ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ δίχως να το πετύχουν και όπως συμβαίνει σ' αυτές τις περιπτώσεις η ομάδα που δημιουργεί ευκαιρίες και δεν τις αξιοποιεί τιμωρείται. Έτσι και η Μελίτη στο 90' κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μπατμά.

Με την σέντρα η Αγκαθιά πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Τριανταφυλλίδη το οποίο όμως λανθασμένα ακυρώθηκε για οφ-σαϊτ από τον διαιτητή με την υπόδειξη του αρμόδιου βοηθού του προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της γηπεδούχου δίχως όμως αποτέλεσμα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΚΑΘΙΑ: Τόλιος, Γιατζιτζόγλου, Ρογγότης, Λιόλιος, Αβραμόπουλος, Σούκιας, Κίτσας Π., Πέτκος (27' Σιδηρόπουλος).

ΜΕΛΙΤΗ: Μπερμπερίδης, Τσώτσος, Κεσίδης (80' Κυριακόπουλος), Σεκκουλίδης, Σοβισλής, Γεωργιάδης (60' Λεζάκης), Γιώσης, Μπατμάς (90'+ Τσίτσης), Κάσα, Ζωχιός (88' Παπασωτηρίου), Ρωμαίος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής