breaking news Νέο

Περίπατος της ΒΕΡΟΙΑΣ στη Φλώρινα

Περίπατος της ΒΕΡΟΙΑΣ στη Φλώρινα

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση η ΒΕΡΟΙΑ πέρασε τρένο από το Αμύνταιο κερδίζοντας τον γηπεδούχο Ερμή με 4-0 και σκαρφάλωσε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα στην οποία ισοβαθμεί πλέον με την Τρίγλια.

Το παιχνίδι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, κατά το διάστημα του οποίου η ΒΕΡΟΙΑ πέτυχε τα τρία από τα τέσσερα τέρματά της, ήταν ένας διαρκής μονόλογος για την μετέπειτα νικήτρια, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό της.

Έχοντας ακόμη νωπή την ήττα από την Αγκαθιά στο γειτονικό ντέρμπι η «Βασίλισσα» προσπάθησε από τα πρώτα κιόλας λεπτά να προσγειώσει τον αντίπαλό της βάζοντας στις πραγματικές της διαστάσεις την μεταξύ τους αναμέτρηση και τα κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο, αφού στο 6ο μόλις λεπτό άνοιξε το σκορ και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο είχε καθαρίσει το αποτέλεσμα.

Στο 42' συγκεκριμένα προηγείτο ήδη με 0-3, είχε καταγράψει τρεις – τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες, ενώ κεφαλιά του Βεργώνη είχε σταματήσει στα δοκάρια της εστίας της γηπεδούχου, η οποία μέχρι εκείνο το σημείο είχε μία όλη κι όλη οργανωμένη επίσκεψη στα καρέ της εστίας του Μπλατσιώτη.

Με 0-3 στο ενεργητικό της από το πρώτο ημίχρονο, όπως ήταν φυσικό η ΒΕΡΟΙΑ στην επανάληψη έκανε συντήρηση του σκορ, παρόλα αυτά πέτυχε και ένα τέταρτο τέρμα διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 0-4 και πετυχαίνοντας την δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη της στο φετεινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

 

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Η ΒΕΡΟΙΑ όπως ήδη αναφέραμε μπήκε επιθετικά στο παιχνίδι και με την συμπλήρωση του 6ου λεπτού προηγήθηκε στο σκορ με γκολ τον Κανούλα μετά από σέντρα του Τσικόπουλου. Εννέα λεπτά αργότερα (15') ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Μπλέτσα και με γυριστή κεφαλιά ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 18' ο Βεργώνης τροφοδότησε τον Τσικόπουλο, που τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα του Ερμή Στοϊκο καθυστέρησε να πλασάρει με αποτέλεσμα να τον προλάβουν οι αμυντικοί της γηπεδούχου και να απομακρύνουν τον κίνδυνο.

Στο 22' ο Κανούλας σε ρόλο δημιουργού τροφοδότησε ωραία τον Βεργώνη που από ευνοϊκή θέση για γκολ δεν έπιασε καλά το σουτ με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει άουτ.

Στο 33' ο Μπλέτσας εκτέλεσε κόρνερ με τον Βεργώνη να πιάνει την γυριστή κεφαλιά μέσα από την περιοχή της γηπεδούχου και την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 35' η πρώτη και η μοναδική σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα καλή στιγμή του Ερμή με τον Τσαρλίνη να σουτάρει από το ύψος της περιοχής και τον Μπλατσιώτη να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 40' ο Τσικόπουλος ανατρέπεται μέσα στην αντίπαλη περιοχή οι της ΒΕΡΟΙΑΣ ζητούν πέναλτι όμως ο Ηπειρώτης διαιτητής δείχνει παίζετε.

Στο 42' γίνεται το 0-3. Προηγήθηκε δυνατό σουτ του Κανούλα. Ο Στοϊκος απέκρουσε προσωρινά και ο Μπλέτσας που πήρε το ριμπάουντ από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα για τέταρτη φορά στα δίχτυα της εστίας της γηπεδούχου.

Στο 48' σουτ του Χαντζάρα ύστερα από σέντρα του Μουχάλη αποκρούει ο Στοϊκος, η μπάλα όμως δεν απομακρύνεται αλλά καταλήγει στον Μυλωνά που διαμορφώνει το τελικό 0-4.

56' τετ-α-τετ του Χαντζάρα ο Στοϊκος διαβάζει την φάση βγαίνει από την εστία του και αποκρούει.

Στο 80' σουτ του Μπλέτσα από καλή θέση άουτ 90'+ ο Ιωάννου τροφοδοτεί τον Καράμπελα, αυτός κάνει το σουτ με τον τερματοφύλακα του Ερμή Στοϊκο να μπλοκάρει.

 

Η ΒΕΡΟΙΑ

Η ΒΕΡΟΙΑ, όπως ήδη αναφέραμε, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη έριξε ρυθμούς, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλό της να αντιδράσει. Από τους παίκτες της καλύτερη απόδοση είχαν οι Βεργώνης, Μαραγκός, Μουχαλής και ο σκόρερ των δύο πρώτων τερμάτων Κανούλας.

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Δεν αντιμετώπισε προβλήματα ο διαιτητής του αγώνα Μάντζιος από την ΕΠΣ Ηπείρου, όπως και οι δύο συνεργάτες και συμπατριώτες του Τσάντας και Πάνος.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΦΛΩΡΙΝΑ: Στοϊκος, Ανδρονικίδης, Σιδηρόπουλος, Παριτζάου (72' Ισκάρας), Αμαραντίδης, Τσαρλίνης (77' Βλαδίκας), Αθανασιάδης, Θεοδουλίδης, Ηλιάδης, Χαϊτίδης (59' Χαμαλίδης), Γιορεντζίδης.

ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης, Λεφίδης (77' Κυριακίδης), Μουρατίδης (61' Ιωάννου), Μουχάλης, Μαραγκός, Μπακάλης, Βεργώνης, Μπλέτσας, Κάνουλας (43' λ.τρ. Μυλωνάς), Τσικόπουλος, Χαντζάρας (59' Καράμπελας).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής