breaking news Νέο

Ανακοίνωση της Ενωτικής Κίνησης Εκπαιδευτικών για τις εκλογές της 7ης Νοέμβρη για τα υπηρεσιακά συμβούλια

Ανακοίνωση της Ενωτικής Κίνησης Εκπαιδευτικών για τις εκλογές της 7ης Νοέμβρη για τα υπηρεσιακά συμβούλια

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Με τη δύναμη που μας έδωσε η ψήφος σας στις εκλογές της 7ης του Νοέμβρη για τα υπηρεσιακά συμβούλια, αποτυπώθηκε ακόμη μία φορά η ανάγκη για αλλαγή του παραδοσιακού συνδικαλιστικού τοπίου και σας ευχαριστούμε για αυτήν σας την εμπιστοσύνη.

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (το ψηφοδέλτιο στο οποίο συμμετείχαν οι Εκπαιδευτικοί της Ριζοσπαστικής Αριστεράς) διπλασίασε τις δυνάμεις της και αναδείχτηκε τρίτη δύναμη. Η συλλογική προσπάθεια, ο ειλικρινής και ουσιαστικός διάλογος που είχαμε μαζί σας στις επισκέψεις μας στα σχολεία, η προσήλωση στις αρχές και τις αξίες της παράταξης και το ηθικό μας πλεονέκτημα να μην ενδώσουμε σε μεθοδεύσεις, όπως προσωπικά τηλέφωνα και δημόσιες σχέσεις, από τα οποία δεν έχει κανένα ουσιαστικό όφελος ο κλάδος, αναγνωρίστηκαν και οδήγησαν στο θετικό αποτέλεσμα των εκλογών.

 

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ αποτελεί την παράταξη εκείνη που θα συνεχίσει να διεκδικεί ενεργά πρωταγωνιστικό ρόλο στο συνδικαλιστικό εκπαιδευτικό κίνημα, ώστε να αποτρέψει τις όποιες διαθέσεις αναβίωσης των αντιεκπαιδευτικών, αντιεργασιακών πολιτικών και του κοινωνικού αυτοματισμού, καταστάσεις που αντιμετώπιζε καθημερινά η εκπαιδευτική κοινότητα έως το 2014.

Προχωρήσαμε ακόμη ένα βήμα μπροστά και συνεχίζουμε με αισιοδοξία, με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και με μοναδική μας δέσμευση τις θέσεις και διεκδικήσεις του κλάδου, απέχοντας από πελατειακές και παραγοντίστικες λογικές !

Έχοντας οδηγό μας το σχολείο που οραματιζόμαστε, θα συνεχίσουμε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ δίνοντας νέες μάχες για νέες κατακτήσεις ....

 

  • Αγωνιζόμαστε για τα μορφωτικά δικαιώματα όλων των μαθητών μας, για όλα τα δημόσια κοινωνικά αγαθά, όπως και τα εργασιακά, συνδικαλιστικά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα και τις συλλογικές κατακτήσεις μας.
  • Είμαστε δίπλα σας, πάντα, στη δύσκολη σχολική  καθημερινότητα.
  • Κρατάμε ενήμερους τους συναδέλφους για όλες τις εξελίξεις στην Παιδεία και την Κοινωνία.

 ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον ΑΓΩΝΑ της διεκδίκησης

 για το δωρεάν, δημόσιο, δημοκρατικό σχολείο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής