breaking news Νέο

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

  • Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας
  • Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

 Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός της ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με εκατοντάδες κόσμου να γεμίζει ασφυκτικά το οικογενειακό κέντρο «Κτήμα Γκαντίδη» το βράδυ του Σαββάτου,

 24 Νοεμβρίου 2018.

Την  παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η ταμίας του Συλλόγου  κ. Ανεσίδου Ευσταθία.  

Την εκδήλωση χαιρέτησε εκ μέρους του Δ.Σ. ο Πρόεδρος της Ε.Λ.Β., τονίζοντας την ανάγκη παρουσίας και συμμετοχής όλων σε κάθε πολιτιστική προσπάθεια, ενώ κάλεσε στο βήμα το Δήμαρχο Βέροιας κ. Βοργιαζίδη Κων/νο για ένα σύντομο χαιρετισμό. Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Αντιδήμαρχος Ναυπλίου και Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Ραφαήλ Μπαρού, ο οποίος επισκέφθηκε τη Βέροια με πολυπληθή ομάδα, καθώς και ο Πρόεδρος του Σ.Πο.Σ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας και  Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς» κ. Καγκελίδης Αντώνης.

Πριν την έναρξη των χορευτικών τμημάτων τιμήθηκε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης ο κ. Ασβεστάς Βασίλης, για την πολυετή και πολύπλευρη προσφορά του στο Σύλλογο, ως χοροδιδάσκαλος, συντονιστής  τμημάτων, υπεύθυνος ιματιοθήκης και μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου. Τη  βράβευση έκανε ο Πρόεδρος της Λέσχης κ. Σαρημιχαηλίδης Παύλος.

Η βραδιά ξεκίνησε με  τα χορευτικά τμήματα της Λέσχης που έδωσαν και πάλι το βροντερό παρόν. Η διαδοχική εμφάνιση των τμημάτων αρχαρίων, παιδικού, εφηβικού τμήματος, εντυπωσίασε τους θεατές.

Αποκορύφωμα της εκδήλωσης αποτέλεσε η παρουσίαση του τμήματος παραστάσεων της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας. Οι χορευτές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πλημμύρισαν την αίθουσα με κέφι, ζωντάνια και ενθουσιασμό, ενώ το φινάλε ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακό με την απόδοση από το ανδρικό τμήμα του χορού Σέρρα.

Οι χοροδιδάσκαλοι Βαγγέλης Ιντζεβίδης  και Μαρία Δεμερτζίδου με τους συνεργάτες τους, Ελπίδα Κιατικίδου, Ζωή Κουρούκα και Βάγια Παναγιωτίδου απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι η συνεργασία και η σύμπνοια αποδίδει ζηλευτά αποτελέσματα. 

Η βραδιά συνεχίστηκε με πλούσιο παραδοσιακό ποντιακό πρόγραμμα, με τους Μπάμπη Ιωακειμίδη και Γιώργο Χατζηκυριακίδη στο τραγούδι, τους Γιάννη Τσανασίδη και Σωκράτη Μουρατίδη στη λύρα, τους Δημήτρη Ουσταμπασίδη και Γιώργο Ασβεστά στο νταούλι και τον Άκη Γεωργιάδη στα πλήκτρα.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη των τμημάτων, τους χοροδιδασκάλους κ. Βαγγέλη Ιντζεβίδη και κ. Μαρία Δεμερτζίδου, τον καλλιτεχνικό διευθυντή κ. Δημήτρη Τσιαβό, τους  υπεύθυνους των τμημάτων  κ. Γιάννη Κοτίδη, κ. Ελπίδα Κιατικίδου, κ. Ζωή Κουρούκα, κ. Βάγια Παναγιωτίδου, τις υπεύθυνες ιματιοθήκης και κυρίως τους γονείς των παιδιών που είναι πάντα αρωγοί στην προσπάθεια της Λέσχης για την διάσωση και διάδοση του πολιτισμού μας.

                Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης Κων/νος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Λυκοστράτης Βασίλειος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Ασλάνογλου Στέλιος, ο εκπρόσωπος του  διοικητού της Ιης Μεραρχίας,  ο  Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Β  κ. Ορφανίδης Γιώργος, η Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Βέροιας κ. Παπαδίνα Πετρούλα, η Δημοτική  Σύμβουλος Δήμου Νάουσας, κ. Μπαλτατζίδου Δώρα, ο Πρόεδρος  του Σ.Πο.Σ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς» κ. Καγκελίδης Αντώνης, το μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα και πρώην Πρόεδρος της Ε.Λ.Β κ. Ζευγαρόπουλος Λάζαρος, το μέλος του Δ.Σ της ΔΙ.ΣΥ.Π.Ε και πρώην Πρόεδρος της Ε.Λ.Β κ. Καπουρτίδης Χαράλαμπος, ο Πρόεδρος του Ανθρώπινου Δυναμικού Βέροιας και πρώην Πρόεδρος της Ε.Λ.Β κ. Κουμπουλίδης Λάζαρος, ο πρώην Πρόεδρος της Ε.Λ.Β. κ. Τσαχουρίδης Αλέξανδρος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Γεωργιανών κ. Σοφιανίδης Ηρακλής, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πατρίδας κ. Σιδηρόπουλος Γιάννης, καθώς και οι εκπρόσωποι των Πολιτιστικών Συλλόγων: Ποντίων Μακροχωρίου, Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς», Νέας Νικομήδειας «Ο Αριστοτέλης», Ζερβοχωρίου «Ποντιακά Νιάτα»,  Κιβωτιανών Βέροιας, Ποντίων Αλεξάνδρειας  και Περιχώρων, Ποντίων Μελίκης και Περιχώρων, Καρυοχωρίου Πτολεμαΐδας, Ευξείνου Λέσχης Επισκοπής Νάουσας,Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας, ΠΣΑράχου «Ο Πόντος», Ποντίων Φοιτητών & Σπουδαστών Θεσ/νίκης, Ποντίων Φοιτητών & Σπουδαστών Λάρισας, Ποντίων Φοιτητών Σερρών, Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας, Κρητικών Ν. Ημαθίας, Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης, την εταιρεία «ΓΕΡΜΑΝΟΣ», τα φροντιστήρια «SUPER COURSE-Λέξις», τα «SPAR MAZI MARKETS», την εταιρεία «ΓΙΑΓΚΟΓΛΟΥ»,  την εταιρεία «Estia home collection», το Γραφείο Γεν. Τουρισμού Αλατσίδη, την εταιρεία EXPRESS SERVICE, το ξενοδοχείο «ΛΟΖΙΤΣΙ», το εστιατόριο «ΜΑΜΑ ΠΕΙΝΑΩ» του κ. Ιντζεβίδη, την κ. Χατζίδη Κατερίνα, τον κ. Νικηφορίδη Ανδρέα,  τα ηλεκτρονικά μέσα, verianet, e-pontos, inveria, efxinospontos.gr, pontos-news, veriotis, naouseika nea, imathia live, τοπική αγορά Ημαθίας, 24oresimathia, καθώς και τις εφημερίδες Εύξεινος Πόντος, Ημερήσια και Βέροια.

Τέλος το Δ.Σ. της Λέσχης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στην προετοιμασία και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης αλλά κυρίως να ευχαριστήσει όλους τους φίλους και τα μέλη  της Λέσχης  που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, χόρεψαν και διασκέδασαν,  διατηρώντας το κέφι αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά. Οι αριθμοί που κληρώθηκαν με τα αντίστοιχα δώρα  είναι τα παρακάτω:

 

  1. 163  Ένα ετήσιο συμβόλαιο από την οδική βοήθεια EXPRESS SERVICE
  2. 161 Ένα μονοήμερο ταξίδι εντός Ελλάδας για 2 άτομα προσφορά από το Γ.Γ Τουρισμού Α. ΑΛΑΤΣΙΔΗ.
  3. 004 Ένα μονοήμερο ταξίδι εντός Ελλάδας για 2 άτομα προσφορά από το Γ.Γ Τουρισμού Α. ΑΛΑΤΣΙΔΗ
  4. 529 Ένα χαλί προσφορά από το κατάστημα ESTIA HOME COLLECTION προσφορά του κ. Παπαδόπουλου Βασίλη.
  5. 540 Μία εβδομάδα δωρεάν φαγητό από το εστιατόριο ΜΑΜΑ ΠΕΙΝΑΩ του κ. Ιντζεβίδη Αργύρη. 
  6. 151 Ένα 6μηνο συμβόλαιο από την οδική βοήθεια EXPRESS SERVICE.
  7. 028 Μια βραδιά στη σουίτα του ξενοδοχείου LOZITSI προσφορά του κ. Λαζαρίδη Ανδρέα. 
  8.  483 Κούρεμα ανδρικό ή παιδικό προσφορά του «ANDREAS Barber shop» του κ. Νικηφορίδη Ανδρέα.
  9. 079 Κούρεμα ‘’         ‘’ «ANDREAS Barber shop» του κ. Νικηφορίδη Ανδρέα.
  10. 433 Κούρεμα ‘’       ‘’ «ANDREAS Barber shop» του κ. Νικηφορίδη Ανδρέα.
  11. 387 Κούρεμα ‘’      ‘’ «ANDREAS Barber shop» του κ. Νικηφορίδη Ανδρέα.

 

Με τιμή

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                               Ο Γ. Γραμματέας

Σαρημιχαηλίδης Παύλος                                             Τουμπουλίδης Νικόλαος


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής