breaking news Νέο

Πόντιοι και Κουλούρα στην κορυφή

Πόντιοι και Κουλούρα στην κορυφή

Η ΑΕ Ποντίων κέρδισε εκτός έδρας στο ντέρμπι κορυφής τον Ολυμπιακό Νάουσας με 2-1 και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πινακα ενω τα Λευκάδια που επίσης κέρδισαν με 2-0, εκτός έδρας την Νέα Νικομήδεια εκμεταλλεύθηκαν το ρεπό του Αστέρα Τριποτάμου και φιγουράρουν μόνα δίχως συγκάτοικο στην δεύτερη θέση του Β’ ομίλου.

Στον Α’ όμιλο ο ΠΑΟ Κουλούρας συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία του νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό Λουτρού και συνεχίει να οδηγεί την κούρσα του βαθμολογικού πίνακα ενω στην δεύτερη θέση βρίσκεται δίχως συγκάτοικο πλεον ο ΠΑΟ Παλατιτσίων που επιβλήθηκε 2-1 την Δόξα Λιανοβεργίου.

Να δούμε όμως τα εννέα παιχνίδια που διεξήχθησαν την περασμένη Κυριακή το απόγευμα στους δυο ομίλους της Β’ κατηγορίας.

 

Στον Α’ όμιλο ο ΠΑΟ Κουλούρας με ένα γκολ που πέτυχε στο 35’ ο Μουρατίδης κέρδισε στο γήπεδο του τον Ολυμπιακό Λουτρου με 1-0.

Το παιχνίδι στην μεγαλύτερη διάρκεια του ήταν ισορροπημένο με τον Ολυμπιακό Λουτρού που ολοκλήρωσε τον αγώνα με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Καραπατσας να έχει δοκάρι στο 33’ ύστερα από απευθείας εκτέλεση φαουλ του Θαγκόπουλου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωστούλης (Τράντος - Ασβεστάρας).

 

Ο ΠΑΟ Παλατιτσίων πέτυχε μια ακόμη νίκη, αυτή τη φορά στο γήπεδο του επί της Δόξας Λιανοβεργίου με 2-1 και σε συνδυασμό με την ήττα του Λουτρού έμεινε μόνος στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς.

Τα γκολ της νίκης των Παλατιτσίων πέτυχαν ο Ισαακίδης στο 17’ και ο Δημούλτσης Θ. στο 34’, ενω για λογαριασμό του Λιανοβεργίου που τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μαυρίδη στο 90’, σκόραρε ο Μαυρίδης στο 88’.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τρέβλας (Λαζάρου - Χριστοδούλου Κ.).

 

Ισόπαλος 4-4 έληξε ο αγώνας μεταξύ της ΑΕ Σχοινά και του Απόλλωνα Λυκογιάννης που διεξήχθη στο γήπεδο της πρώτης.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 31’ με 4-0 με τον Πιτσάβα να πετυχαίνει και τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του (6’, 12’, 22’, 31’), με την Λυκογιάννη να αντιδρά στη συνέχεια και όχι μόνο να φθάνει στην ισοφάριση με γκολ του Παπαδόπουλου 35’, Μουστάκα 45’, Γιαννουσόπουλου 70’ και 90’+ αλλά και να αγγίζει και τη νίκη καθώς είχε και δοκάρι στο 78΄ με τον Κιουτάχαλη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος (Πίτος - Γκόγκος).

 

Καταιγιστική στην κυριολεξια η Θύελλα Σταυρού στο δεύτερο ημίχρονο νίκησε στο γήπεδο της με 4-1 το Καμποχώρι και βελτίωσε την βαθμολογική της θέση.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 30’ με τον Ματόπουλο.

Στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να ανατρέψουν το σε βάρος τους αποτέλεσμα παίρνοντας μια πολύ μεγάλη νίκη. Τα γκολ της νίκης της Θύελλας Σταυρού πετυχαν οι Νικολαϊδης τρία (50’, 57’, 72’) και ο Μυλωνάς στο 65’.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νησελίτης (Τσιουγγαρής - Νησελίτης).

 

Καλύτερος σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα ο Ατρόμητος Διαβατού νίκησε 4-0 στο γήπεδο του τον Αλιάκμονα Νησελίου και βελίωσε την βαθμολογική του θέση.

Τα γκολ της ομάδας του Διαβατού πέτυχαν οι Χασάν 30’ και 52’, Γιαννόπουλος 70’ και Κοντογιάννης 80’.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γαβράς (Αργυρίου - Μουσενίκα).

 

Καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η ΑΕ Ποντίων νίκησε στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου τον Ολυμπιακό Νάουσας με 2-1 και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 6’ ο Εξαρχος για λογαριασμό της ΑΕΠ με τον Μακρή να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 43’. Στο 70’ ο Εξαρχος που ειχε και δοκάρι στο 68’ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Παπαδάκης - Χαραλαμπίδης).

 

Με δύο τέρματα που πέτυχαν στο δεύτερο ημίχρονο τα Λευκάδια νίκησαν εκτός έδρας την Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας και παρέμειναν σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα ΑΕΠ.

Τα γκολ της νικήτριας πέτυχαν ο Αμανατίδης στο 47’ και ο Τουγγελίδης στο 57’.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παυλίδης (Γκόγκας - Γιαγκιτζόγλου).

 

Πετυχαίνοντας δύο γκολ σε καθε ημίχρονο ο Εθνικός Ράχης κέρδισε στην έδρα του το Γιαννακοχώρι με 4-3 και εξακολουθεί να φλερτάρει με την είσοδο του στην τετράδα των πλεϊ οφ.

Τα γκολ ο Φεϊμ στο 15’ το 1-0, ο Ριστέμογλου στο 25’ το 2-0, ο Πετρακίδης με πέναλτι στο 34’ μείωσε σε 2-1, ο Ριστέμογλου στο 40’ το 4-1, ο Γκίτσιος στο 70’ το 4-1, στο 85’ ο Γαλανός το 4-2 και στις καθυστερήσεις ο Κατσαράκης το 4-3.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ιασωνίδης (Μαργαρίτης - Τότσκας).

 

Παρότι προηγήθηκε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με 0-3 η Πατρίδα δεν κατάφερε τελικά να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς και να ανασάνει βαθμολογικά αφού η Θύελλα Στενημάχου που από το 55’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κότελη με δύο γκολ που σημείωσε μέσα σε τρία λεπτά (84’ και 87΄) κατάφερε να ισοφαρίσει.

Η διαμόρφωση του σκορ. Στο 30’ Τσιούχας 0-1, στο 42’ Σιδηρόπουλος Θ. 0-2, στο 47’ Μωϋσίδης 0-3, στο 55’ και στο 84’ Αδαμίδης 2-3 και στο 87’ Τσιρπανλής 3-3.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παζαρτζικλής (Μπακάλης - Πέτρου).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής