breaking news Νέο

Δήλωση του Σάκη Θεοδοσιάδη, προπονητή της ΒΕΡΟΙΑΣ

Δήλωση του Σάκη Θεοδοσιάδη, προπονητή της ΒΕΡΟΙΑΣ

“Εμείς μετά το άτυχο αποτέλεσμα στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής περάσαμε μια περίεργη εβδομάδα καθώς βλέπαμε καθημερινά να απαξιώνεται η ομάδα μας.

Τα παιδιά όμως δεν το έβαλαν κάτω. Εσκυψαν το κεφάλι και δούλεψαν όπως κάνουν καθημερινά όλο αυτό το διάστημα.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να επισημάνω οτι οι ομάδες δεν αγοράζονται αλλά χτίζονται μέρα με την μέρα. Και για να χτιστούν όπως κάθε πράγμα χρειάζεται χρόνος, υπομονή και κυρίως δουλειά και δύναμη. Γίνεται μια καινούργια προσπάθεια στη ΒΕΡΟΙΑ και αν κρίνω από τις συνθήκες μέσα στις οποίες δουλεύουμε και από το υλικό που έχω στη διάθεση μου είμαι βέβαιος οτι σύντομα η ομάδα θα αποκτησει σταθερότητα και θα φθάσουμε στον στόχο μας.

Απευθύνομαι σε όλους όσους αγαπάνε την ΒΕΡΟΙΑ: Δεν πρέπει να απογοητευονται στο πρώτο άτυχο αποτέλεσμα ούτε φυσικά να πετάνε στα επτά ουράνια στην πρώτη μεγάλη νίκη.

Οι ομάδες για να αποκτήσουν σταθερότητα χρειάζεται χρόνος. Εχουμε καλους παίκτες που είναι και άριστοι χαρακτήρες, δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις για να πετύχουν και είμαι βέβαιος ότι συντομα θα αποκτήσουμε και διάρκεια στην απόδοση μας αφού η διάρκεια είναι που μετράει στο ποδόσφαιρο.

Οσον αφορά το σημερινό παιχνίδι θα ήθελα αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τον τρόπο με τον οποίο το αντιμετώπισαν. Δεν είχαμε καθόλου εύκολο έργο αφού ο αντίπαλος μας μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση ομως παλεύει όλα του τα παιχνίδια και το ίδιο έκανε και σήμερα.

Εμείς μελετήσαμε τον τρόπο του παιχνιδιού του και πάνω σ’ αυτό δουλέψαμε ολόκληρη την εβδομάδα που μας πέρασε και έτσι καταφέραμε να κάνουμε τα δύσκολα εύκολα και στο πρώτο κιόλας ημίχρονο να καθαρίσουμε το αποτελεσμα. Πήραμε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη που μας δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον κ. Νταμπίζα και στην ομάδα της Φλώρινας και να τους ευχαριστήσω για τη θαυμασια φιλοξενία που μας πρόσφεραν. Από αύριο (την περασμένη Δευτέρα) η προσοχή μας στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι που είναι με την ΑΠΕ Λαγκαδά.

Τέλος να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε από την Βέροια και στήριξε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας”.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής