breaking news Νέο

Δήλωση του Στέλιου Νταμπίζα, προπονητή του Ερμή Αμυνταίου

Δήλωση του Στέλιου Νταμπίζα, προπονητή του Ερμή Αμυνταίου

“Θέλω αρχικά να συγχαρώ τον προπονητή και την ΒΕΡΟΙΑ για την δίκαια νίκη τους.

Δεν θα ήθελα να σταθώ πολύ στο παιχνίδι. Οταν μια ομαδα σαν την δική μας δέχεται γκολ στο 5ο λεπτό του αγωνα και στο 15ο το σκορ γίνεται 2-0, από έναν αντίπαλο του επιπεδου της ΒΕΡΟΙΑΣ θεωρώ ότι είναι ουτοπία να περιμένει κάτι καλύτερο από αυτό που πήραμε εμείς σήμερα.

Αν κάτι με στεναχωρεί και με προβληματίζει από το σημερινό παιχνίδι με τη ΒΕΡΟΙΑ είναι η συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών μου και η νοοτροπία που έδειξαν. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε στο 5ο λεπτό φάνηκε οτι δεν πιστεύαμε οτι μπορούμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Και αυτό ειναι κάτι πολύ σημαντικό. Γιατί αν δεν το πιστέψεις πρώτος εσύ δεν μπορείς να διεκδικήσεις τίποτα στο ποδόσφαιρο.

Για μας η σωτηρία δεν αποτελεί αυτοσκοπό. Απλά πρέπει να πιστέψουμε λίγο περισσότερο στον εαυτό μας δικαιώνοντας έτσι και αυτούς που πρώτοι πίστεψαν σε εμας.

Με εμφανίσεις και αντιδράσεις όμως σαν τις σημερινές δεν μπορούμε να πετύχουμε απολύτως τίποτα. Ελπίζω ότι στο επόμενο παιχνίδι που είναι και γειτονικό ντέρμπι με τον Μελιτέα Μελίτης θα έχουμε διαφορετική προσέγγιση του αγώνα θα πιστέψουμε στους εαυτούς μας και θα βγάλουμε αυτοπεποίθηση και εγωϊσμό για να διεκδικήσουμε πράγματα”.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής