breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Vegan ακτιβιστές μπούκαραν σε ταβέρνα και έκαναν ήχους αγελάδων μπροστά στα πιάτα με τις μπριζόλες!

Αυξάνονται και πληθύνονται οι δράσεις των vegan ακτιβιστών για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων της ανθρώπινης διατροφικής αλυσίδας στη ζωή! Αυτή τη φορά ομάδα vegan ακτιβιστών εισέβαλαν σε δημοφιλές εστιατόριο κρεάτων στο Μπράιτον της Αγγλίας. Μάλιστα, έβγαλαν «κραυγές» όπως των αγελάδων που σφαγιάζονται… μπροστά στους αιφνιδιασμένους πελάτες, που, πάντως, κράτησαν την ψυχραιμία τους.

Κι όχι μόνον δεν αντέδρασαν, αλλά ούτε καν εγκατέλειψαν τις θέσεις τους. Συνέχισαν να μιλάνε και να τρώνε, ακόμα και όταν οι ακτιβιστές φώναζαν «Δεν είναι κρέας, είναι βία» επανειλημμένα.

Μάταια, οι σερβιτόροι προσπαθούσαν να πείσουν τους ακτιβιστές να φύγουν.

Οι διαδηλωτές από την πλευρά τους χλεύαζαν τους πελάτες, χειροκροτώντας ειρωνικά και μετά από περίπου 20 λεπτά αποχώρησαν από το εσωτερικό του καταστήματος. Παρατάχθηκαν όμως έξω και συνέχισαν ειρηνικά και χωρίς άλλα απρόοπτα τη διαμαρτυρία τους.

Εκτιμάται ότι ο αριθμός των vegans στο Ηνωμένο Βασίλειο ανέρχεται στις 650.000, ενώ οι δράσεις τους ξεκίνησαν από τις ΗΠΑ, όπου εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στα τέλη του 2008.

*****

Ο πιλότος του αεροπλάνου αποκοιμήθηκε και βρέθηκε αλλού!

Ένα μικρό αεροσκάφος έχασε τον προορισμό του για περίπου 50 χιλιόμετρα, όταν ο πιλότος κοιμήθηκε στο πιλοτήριο! Ο πιλότος ήταν και ο μόνος που επέβαινε στο αεροπλάνο στην πτήση από το Ντέβονπορτ στον Κινγ Άιλαντ στην Τασμανία, στις 8 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους, ο πιλότος, ευτυχώς για εκείνον, ξύπνησε λίγο πριν συντριβεί το αεροπλάνο.

Το Piper PA-31 της Vortex Air έπρεπε να προσγειωθεί στις 07:15 τοπική ώρα. Όμως ο πιλότος «τον πήρε» λιγάκι και ξεπέρασε το σημείο προσγείωσης κατά 50 χιλιόμετρα. Το γεγονός αποδόθηκε στην κόπωση του πιλότου, αλλά είναι σε εξέλιξη έρευνα.

*****

Αστεροειδής – τέρας μπορεί να πέσει στη Γη το 2023!

Ένας αστεροειδής - τέρας, διπλάσιος από το άγαλμα της Ελευθερίας, μπορεί να πέσει στη Γη στις 8 Αυγούστου του 2023! Όπως προειδοποιεί η NASA, ο αστεροειδής, με την κωδική ονομασία 2018 LF16, έχει μία στις 99,9999967% πιθανότητες να προσκρούσει στον πλανήτη μας.

Δηλαδή, στην κλίμακα κινδύνου του Τορίνο, ο αστεροειδής είναι «μηδέν», που σημαίνει ότι η πιθανότητα πρόσκρουσης είναι είτε ανύπαρκτη, είτε σχεδόν ανύπαρκτη.

Οι εμπειρογνώμονες της NASA εκτιμούν ότι ο επισκέπτης από το Διάστημα έχει διάμετρο περίπου 213 μέτρα, περίπου διπλάσιος από τον πύργο ρολογιού του Big Ben στο Λονδίνο και είναι τέσσερις φορές ψηλότερος από τη στήλη του Νέλσονα στην πλατεία Τραφάλγκαρ.

Προς το παρόν, ο αστεροειδής κινείται με ταχύτητα 15.130 χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο.

Αν και αυτά τα στοιχεία δεν είναι αρκετά τρομακτικά, η δύναμη πρόσκρουσης ενός αντικειμένου παρόμοιου μεγέθους θα μπορούσε να είναι τόσο ισχυρή, όσο μία έκρηξη 50 μεγατόνων, η ισχυρότερη που θα είχε ποτέ σημειωθεί στην επιφάνεια του πλανήτη.

Ευτυχώς, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (ESA), οι τεράστιοι αστεροειδείς τείνουν να χτυπήσουν τη Γη σχεδόν μία φορά κάθε 1.000 χρόνια. Και μόνον ένας αστεροειδής άνω των έξι χιλιομέτρων θα ήταν δυνατόν να συγκριθεί με εκείνον που εξαφάνισε τους δεινόσαυρους πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια!

*****

Τα δέκα πιο ακριβά προϊόντα στον κόσμο

Όταν οι πλούσιοι το τερματίζουν, αγοράζουν προϊόντα, που ξεπερνούν κάθε φαντασία. Μπουκάλι νερού που αξίζει χιλιάδες δολάρια, σαπούνι με χρυσό, παπούτσια 3 εκατομμυρίων και σούπα 200 δολαρίων είναι μερικές απολαύσεις, που μόνοι οι λίγοι και οι εκλεκτοί μπορούν να αγοράσουν.

Μπορεί όλοι οι άνθρωποι να πίνουν ένα απλό… ταπεινό νερό, υπάρχουν όμως και αυτοί που πληρώνουν 60.000 δολάρια για ένα μπουκάλι νερό. Ο καλλιτέχνης Fernando Alta Mirano δημιούργησε το νερό «Acqua di cristallo tributo am modigliani». Το νερό του μπουκαλιού περιλαμβάνει νερό από πηγές της Γαλλίας, τα νησιά Φίτζι και παγωμένο νερό της Ισλανδίας. Εκτός, από το εσωτερικό του μπουκαλιού, το εξωτερικό του έχει διακοσμηθεί με 24 καράτια χρυσού. Και αφού πιουν νερό από το πανάκριβο μπουκάλι, συνήθως, οι άνθρωποι αυτής της οικονομικής άνεσης πάνε για πίτσα στο «Stereston pizza restaurant» της περιοχής Richmond στη Βιρτζίνια. Ένα εστιατόριο που προσφέρει πίτσα 850 δολαρίων. Η πίτσα seenay, την οποία έφτιαξε για πρώτη φορά στο μαγαζί του ο Nader Hatami, αποτελείται από αστακό, χαβιάρι, σολομό και τρούφες. Όσοι λίγοι την έχουν δοκιμάσει, λένε ότι η γεύση της είναι ανεκτίμητης αξίας…

Μετά το φαγητό, ο καφές επιβάλλεται. Και αν περισσεύουν λεφτά, ο καφές «cat poop» είναι ο ιδανικός. Κοστίζει 80 δολάρια το φλιτζάνι και φτιάχνεται από τα περιττώματα μοσχογαλής ζώων. Τα ζώα αυτά τρώνε τους κόκκους καφέ και εξάγουν ό,τι δεν μπορούν να κάνουν πέψη. Και όμως… ύστερα τα κόπρανα της αγριόγατας στην Ινδονησία χρησιμοποιούνται για τον πιο ακριβό καφέ του κόσμου.

Το αποκορύφωμα πολυτελούς ζωής είναι το «χρυσό μπάνιο», που κόστισε 5 εκατομμύρια για την κατασκευή του. Ο Lam Sai Wing, έφτιαξε τις πιο ακριβές τουαλέτες σε ένα κοσμηματοπωλείο στο Hong Kong. Στις τουαλέτες έχουν πρόσβαση μόνο όσοι έχουν αγοράσει κοσμήματα από το μαγαζί, που η αξία τους ξεπερνά τα 100 δολάρια. Το μπάνιο περιλαμβάνει τα πάντα σε χρυσό. Χρυσή τουαλέτα, χρυσό καλαθάκι απορριμμάτων, χρυσοί νιπτήρες και χρυσή βάση για χαρτί τουαλέτας…


αεροπλάνο
αστεροειδής
τα πιο ακριβά προϊόντα στον κόσμο

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής