breaking news Νέο

ΜΠΑΣΚΕΤ Β’ ΕΘΝΙΚΗ : Σε ρυθμούς Νίκης Βόλου

ΜΠΑΣΚΕΤ Β’ ΕΘΝΙΚΗ : Σε ρυθμούς Νίκης Βόλου

Με αισιοδοξία βλέπει τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής ο Φίλιππος. Η νίκη κόντρα στον Μακεδονικό έδωσε ψυχολογική και βαθμολογική αβάντα στην ομάδα του Δημήτρη Γκίμα.

Μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα με τον Φαίακα Κέρκυρας εκτός έδρας, ο Φίλιππος έψαχνε αντίδραση και την βρήκε με το 79-64 σε βάρος του Μακεδονικού. Πλεον, οι “ερυθρόλευκοι” της Βέροιας έχουν μπει στο στάδιο της προετοιμασίας για το δύσκολο παιχνίδι που έρχεται με την Νίκη Βόλου στο κλειστό της Ν. Ιωνίας και ο Δημήτρης Γκίμας οργανώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση, ώστε να μπορέσει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Το καλό για τον (επί 18 συναπτά έτη στον “ερυθρόλευκο” πάγκο - από τον Αύγουστο του 1999) Βεροιώτη προπονητή είναι οτι δεν “πονοκεφαλιάζει” για κανέναν του παίκτη, καθώς τους έχει όλους διαθέσιμους.

 

“Λευκό” απουσιολόγιο

Φαίδων Παραπούρας (ο οποίος να θυμίσουμε υπήρξε ο “βομβιστής” του καλαθιού του Μακεδονικού στεκόμενος σε 5 περιπτώσεις εύστοχος από τα 6.75), Νίκος Παπαδόπουλος και Φώτης Καβαργύρης αγωνίσθηκαν εναντια των Νεαπολιτών, με τον τελευταίο, ωστόσο, να μην καταφέρνει να παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Κι αυτό γιατί υπέστη έναν μικρό τραυματισμό (στο άλλο του πόδι τώρα) και κρίθηκε αναγκαίο να προφυλαχθεί από τον προπονητή του για το ματς με τους “κυανέλευκους” της Ν. Ιωνίας που ακολουθεί και θα δοθεί την προσεχή Κυριακή με ώρα έναρξης στις 19.00 αντί στις 17.00.

Φιλικό

Τέλος, σήμερα το απόγευμα τους “ερυθρόλευκους” της Βέροιας περιμένει το φιλικό παιχνίδι με τον Αστέρα Σίνδου στην Θεσσαλονίκη (όπως συνέβη και την προηγούμενη εβδομάδα), με τον Δημήτρη Γκίμα να έχει την ευκαιρία να εξάγει πολύτιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΥΛΟΣ ΧΡ. ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής