breaking news Νέο

Ν. ΓΕΝΕΑ Ν. ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ : Ο Λ. Παπαδόπουλος έφυγε. Ο Θ. Τέγος ήρθε!

Ν. ΓΕΝΕΑ Ν. ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ : Ο Λ. Παπαδόπουλος έφυγε. Ο Θ. Τέγος ήρθε!

Η εντός έδρας ήττα της Νέας Γενεάς Νέας Νικομήδειας από τα (δεύτερα βαθμολογικά) Λευκάδια την περασμένη (7η) αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας του β’ ομίλου έφερε και το τέλος της συνεργασίας ανάμεσα στον σύλλογο των “κιτρινομαύρων” και τον τεχνικό Λάζαρο Παπαδόπουλο.

Τα καθε άλλο παρά ικανοποιητικά αποτελέσματα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και η υποχώρηση της ομάδας στην 8η θέση της βαθμολογικής κατάταξης βάραιναν το κλίμα για τον Βεροιώτη προπονητή, οπότε και ήταν θέμα χρόνου στο να υπάρξει μια τέτοια εξέλιξη.

Αλλωστε, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος βλέποντας πως η ομάδα της Ν. Γενεάς δεν... τραβάει και να μην έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα, στην ουσία ο ίδιος προδιέγραψε και το “κύκνειο άσμα” του στον πάγκο του ιστορικού συλλόγου της Ν. Νικομήδειας. “Μήπως πρέπει να αλλάξει κάτι στην ομάδα” αναρωτήθηκε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος προς τους ιθύνοντες της Ν. Γενεάς, μετά (και) την τελευταία ήττα της ομάδας, με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα να έρθει και το... διαζύγιο!

Πέρα, πάντως, από αυτήν την εξέλιξη, Νέα Γενεά και Λάζαρος Παπαδόπουλος χώρισαν σαν φίλοι (γιατί έτσι αισθάνονται τον Βεροιώτη προπονητή όλοι οι υποστηρικτές της ομάδας σ’ αυτό το αμιγώς Ποντιακή χωριό), ευχόμενοι σ’ αυτόν ότι καλύτερο για την συνέχεια.

 

“Πρώτη” για τον νέο προπονητή προχθές

Μετά το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητή Λάζαρο Παπαδόπουλο και μπροστά στην ανάγκη να εξερευνηθεί ο διάδοχος του, οι άνθρωποι της ομάδας από την οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ο κορυφαίος παίκτης του 20ου αιώνα για την χώρα μας, Μίμης Παπαϊωάννου, προχώρησαν στην πρόσληψη του Θόδωρου Τέγου. Ο τελευταίος, που συνέδεσε το ονομα του με την επαναφορά της Μελίκης στην Α’ κατηγορία και μέχρι πρότινος ηταν χωρίς ομάδα, γνωρίστηκε προχθές το απόγευμα με τους παίκτες της νέας του ομάδας για πρώτη φορά, τους οποίους και προπόνησε στη συνέχεια, ξεκινώντας και το έργο της προετοιμασίας τους για το μεθ’ επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με την πρωτοπόρο ομάδα του 2ου ομίλου της Α2, ΑΕΠ Βέροιας, καθ’ οτι την προσεχή Κυριακή (στην 8η) αγωνιστική μεσολαβεί το υποχρεωτικό ρεπό των “κιτρινόμαυρων”.

 

Πυρετώδης προετοιμασίες για το φιλικό της 3ης Δεκεμβρίου

Στο μεταξύ πυρετώδης είναι οι προετοιμασίες των ιθυνόντων της Ν. Γενεάς για το φιλικό παιχνίδι των “κιτρινόμαυρων” με τους παλαίμαχους παίκτες του ΠΑΟΚ Θεσσαλονικης, το οποίο θα δοθεί την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου και ώρα 3μ.μ. στο γήπεδο “ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ” τα έσοδα του θα προσφερθούν στην οικογένεια του 22χρονου Αντώνη Σταφυλλίδη, που τώρα βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε την 23η Σεπτεμβρίου 2018.

Πλεον - όπως έγινε γνωστό - έχουν απομείνει λίγα μπλοκ οικονομικής ενίσχυσης για τον άτυχο 22χρονο Αντώνη Σταφυλλίδη, ενω παράλληλα οι άνθρωποι του συλλόγου της Ν. Νικομήδειας απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο για να παραβρεθεί σ’ αυτό το φιλανθρωπικού χαρακτήρα παιχνίδι.

 

Από τον Παύλο Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής