breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Ο πιτσιρικάς που έκανε άνω – κάτω το Βατικανό και η αντίδραση του Πάπα Φραγκίσκου!

Ένα αγοράκι τράβηξε τα βλέμματα όλων στο Βατικανό. Ο πιτσιρικάς πλησίασε μόνος του τον πάπα Φραγκίσκο, όταν ξέφυγε από τα χέρια της μητέρας του και έτρεξε προς την εξέδρα, όπου εκφωνούσε μια ομιλία ο Ποντίφικας, τραβώντας το χέρι ενός Ελβετού φρουρού και παίζοντας πίσω από την παπική πολυθρόνα. Η μητέρα του αγοριού μίλησε για λίγο στον πάπα, ενώ ταυτόχρονα επιχειρούσε να απομακρύνει το παιδί, λέγοντας ότι το αγοράκι είναι κωφάλαλο. Ο πάπας Φραγκίσκος της απάντησε να τον αφήσει να συνεχίσει το παιχνίδι του.

«Αυτό το παιδί δεν μπορεί να μιλήσει. Είναι κωφάλαλο. Αλλά μπορεί να επικοινωνήσει», είπε ο πάπας σε εκατοντάδες πιστούς. «Κι έχει κάτι που με έβαλε σε σκέψεις : είναι ελεύθερος. Απείθαρχος… αλλά είναι ελεύθερος», συμπλήρωσε προτού χαμογελάσει. «Ας εκλιπαρήσουμε τη χάρη του Θεού να μπορέσει να μιλήσει».

Η μητέρα είπε στον ποντίφικα ότι η οικογένειά της ήρθε από τη γενέτειρά του, την Αργεντινή. Αφού απομακρύνθηκε, ο Φραγκίσκος έσκυψε προς τον επίσκοπο Γκέοργκ Γκανσβάιν που καθόταν δίπλα του και ψιθύρισε : «Είναι από την Αργεντινή. Απείθαρχος».

*****

Ομάδα «πέθανε» ποδοσφαιριστή της, για να αναβληθεί εκτός έδρας αγώνας της!

Πρωτοφανής αναστάτωση προκλήθηκε στο πρωτάθλημα ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ιρλανδίας όταν ομάδα ανακοίνωσε ψευδώς - όπως αποδείχτηκε - το θάνατο ποδοσφαιριστή της! Όλα ξεκίνησαν, όταν η ομάδα Ballybrack FC γνωστοποίησε ότι ο παίκτης Fernando La Fuente Saiz έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.

Σε ένδειξη πένθους, η ομοσπονδία – Leinster Senior League – έδωσε εντολή στα παιχνίδια της αγωνιστικής του περασμένου Σαββατοκύριακου και οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων της ερασιτεχνικής κατηγορίας φόρεσαν μαύρα περιβραχιόνια, ενώ κρατήθηκε κι ενός λεπτού σιγή!

Επίσης, ο εκτός έδρας αγώνας της Ballybrack FC με την Arklow Town στο Δουβλίνο αναβλήθηκε, φυσικά για τον ίδιο λόγο.

Ωστόσο, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής είναι ζωντανός και χαίρει άκρας υγείας. Δήλωσε έκπληκτος από τα νέα και αποκάλυψε ότι δεν έχει παίξει για τη Ballybrack FC από το Σεπτέμβριο και βρίσκεται στο σπίτι του στο Gallway.

«Μόλις διάβασα στις ειδήσεις πως είμαι νεκρός. Προσπαθώ να το χωνέψω», πρόσθεσε.

Αφότου διαπιστώθηκε το λάθος, η πρώην ομάδα του Fernando La Fuente Saiz ζήτησε συγνώμη από όλους τους εμπλεκόμενους και παραδέχτηκε ότι αποσκοπούσε στο… να μην πραγματοποιηθεί ο αγώνας της κόντρα στην Arklow Town!

*****

Οδηγός αυτοκινήτου έπαθε σοκ όταν πέρασε κάτω από αυτή τη γέφυρα!

Στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ χιονίζει πλέον για τα καλά. Ο χειμώνας έχει δείξει τα δόντια του, αλλά οι κάτοικοι της πολιτείας αυτής είναι μαθημένοι στα χιόνια.

Στην περιοχή Καλαμαζού του Μίσιγκαν ένας ανυποψίαστος οδηγός δεν φανταζόταν τι θα του συμβεί, καθώς περνούσε κάτω από μια γέφυρα. Την ώρα που ήταν ακριβώς κάτω από τη γέφυρα, ένα εκχιονιστικό την καθάριζε από το χιόνι. Το οποίο χιόνι όμως πέφτοντας πάνω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου το έκανε κομμάτια!

*****

Γιατί κινδυνεύει να μείνει αδειανό το ταχυδρομείο του Άι-Βασίλη για πρώτη φορά!

Άι-Βασίλης χωρίς γράμματα από παιδιά; Ναι, αν εφαρμοστεί τυπικά η νέα ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και στη συγκεκριμένη περίπτωση, του αποστολέα! Όπως αναφέρει η Daily Mail, ήδη στη Βαυαρία τα παιδιά δεν μπορούν να τοποθετούν γράμματα για τον Άι-Βασίλη στο μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο, που στήθηκε στην πόλη Ροτ.

Ως γνωστόν, η GDPR, δηλαδή η νέα ευρωπαϊκή νομοθεσία προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που τέθηκε σε εφαρμογή στις 25 Μαΐου, σήμανε την απαγόρευση προς τα παιδιά να στείλουν γράμματα προς τον αγαπημένο τους Άι-Βασίλη. Μάλιστα, η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης δεν αφήνει και πολλά περιθώρια, καθώς όποιος εναντιωθεί, απειλείται με πρόστιμο.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, οι επιστολές παραβιάζουν τα σημαντικότερα άρθρα, καθώς στα γράμματα αναγράφονται λεπτομέρειες, όπως ονοματεπώνυμα, ηλικίες και διευθύνσεις, ώστε να… ξέρει ο Santa, που να ταχυδρομήσει τα δώρα.

Πάντως, όπως αναφέρει ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός Antenna Bayern, αναζητείται ειδική νομική φόρμουλα για τα παιδιά, που θέλουν να αποθέσουν στα δέντρα του ομόσπονδου κρατιδίου της Βαυαρίας τα γράμματά τους.


Ο πιτσιρικάς που έκανε άνω – κάτω το Βατικανό και η αντίδραση του Πάπα Φραγκίσκου!
Ομάδα «πέθανε» ποδοσφαιριστή της, για να αναβληθεί εκτός έδρας αγώνας της!
Οδηγός αυτοκινήτου έπαθε σοκ όταν πέρασε κάτω από αυτή τη γέφυρα!
Γιατί κινδυνεύει να μείνει αδειανό το ταχυδρομείο του Άι-Βασίλη για πρώτη φορά!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής