breaking news Νέο

Αγωνιστικές υποχρεώσεις ομάδων Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας

Αγωνιστικές υποχρεώσεις ομάδων Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ

Η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα αγωνίζεται την Κυριακή 2/12/2018, στις 15:00, στο Δημοτικό γήπεδο Σταυροχωρίου, με την αντίστοιχη ομάδα Κιλκισιακού, για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος Β´ Εθνικής γυναικών.

Διαιτητής ορίσθηκε ο κ. Αργυρός Απόστολος, με βοηθούς τον κ. Μίλτση Γεώργιο και τον κ. Ταγκαλίδη Γεώργιο από την ΕΠΣ Πέλλας  

 

ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα αγωνίζεται το Σάββατο 1/12/2018, στις 15:00, στο γήπεδο της Χαρίεσσας, με την αντίστοιχη τοπική ομάδα, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας.

 

ΟΜΑΔΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

 

Το εφηβικό τμήμα Κ 16 του Αγροτικού Αστέρα αγωνίζεται το Σάββατο 2/12/2018, στις 11:00, στο γήπεδο του Μακροχωρίου, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών Κ 16 της ΕΠΣ Ημαθίας, με την αντίστοιχη τοπική ομάδα .

Συγκέντρωση των παικτών στις 09:45 στο γήπεδο του Μακροχωρίου με στολή αγώνα. 

 

Το παιδικό τμήμα Κ 14 του Αγροτικού Αστέρα αγωνίζεται την Κυριακή 2/12/2018, στις 11:00, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών Κ 14 της ΕΠΣ Ημαθίας με την αντίστοιχη ομάδα της Νίκης Αγκαθιάς. 

Συγκέντρωση όλων των παικτών στις 09:30 στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας με στολή αγώνα, γιατί θα γίνει ετήσια φωτογράφηση για το ημερολόγιο της ομάδας.

 

Τα τμήματα υποδομής της ακαδημίας (Κ 12 - Κ 6) του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζονται το Σάββατο 1/12/2018, στις 10:30, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με τις αντίστοιχες ομάδες του Αριστοτέλη Νάουσας.

Συγκέντρωση όλων των παικτών στις 09:30 στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας,  με στολή αγώνα, γιατί θα γίνει ετήσια φωτογράφηση για το ημερολόγιο της ακαδημίας. 

 

Ο Αγροτικός Αστέρας καλεί το φίλαθλο κόσμο στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, για να βοηθήσει τις προσπάθειες των ομάδων, που αγωνίζονται το προσεχές Σαββατοκύριακο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής