breaking news Νέο

ΜΠΑΣΚΕΤ Γ’ Εθνική : Ανεβασμένο το ηθικό στον ΑΟΚ Βέροιας εν όψει Ολυμπιακού Βόλου

ΜΠΑΣΚΕΤ Γ’ Εθνική : Ανεβασμένο το ηθικό στον ΑΟΚ Βέροιας εν όψει Ολυμπιακού Βόλου

Στον έβδομο ουρανό! Ικανοποίηση επικρατεί στον ΑΟΚ Βέροιας μετά την εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Μαντουλίδη. Ο Κώστας Ηλιάδης, που συνεχίζει για δεύτερη σαιζόν στον πάγκο των “μπλε”, είδε την ομάδα του να παίρνει φέτος το πρώτο “διπλό”. “Είναι μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία και επιτεύχθηκε σε μια δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή του Μαντουλίδη” τόνισε, με χθεσινές δηλώσεις του, στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” ο νεαρός προπονητής. Ομως την νίκη αυτή δεν την χάρηκαν όσο θα ήθελαν όλοι στο στρατόπεδο της Βεροιώτικης ομάδας, από το γεγονός πριν την διεξαγωγή της εν λόγω αναμέτρησης υπήρξε ένα απρόοπτο συμβάν. Ο Γιώργος Στοϊτσης (19 χρονών, 2άρι) υπεστη θλάση στο ζέσταμα, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αγωνισθεί, αλλά και να μην  υπολογίζεται για το Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον ιστορικό σύλλογο του Ολυμπιακού Βόλου, το οποίο και θα δοθεί στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής - 3ος όμιλος.

 

Συν τρεις παρουσίες

Για το οποίο η προετοιμασία της ομάδας του ΑΟΚ Βέροιας είναι σε εξέλιξη (με προπονήσεις μόνο στην τρέχουσα εβδομάδα και χωρίς την πραγματοποίηση κάποιας φιλικής αναμέτρησης), στην οποία όμως υπάρχουν και ευχάριστα νέα. Ποιά είναι αυτά; Επανήλθε εν πρώτοις στις προπονήσεις ο Μάριος Τρομπούκης, μετά την αποθεραπεία στην οποια υποβλήθηκε ένεκα του τραυματισμού του (διάστρεμμα), ενω στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου ο νεαρός τεχνικός των “μπλε” θα μπορεί να υπολογίζει σε δυο παρουσίες επιπλέον παικτών του. Του Σταύρου Ουσουλτζόγλου και του Μπαρμπαρούση, οι οποίοι και πρόκειται σήμερα να ορκισθούν (ο πρώτος στο κέντρο εκπαίδευσης του Κιλκίς και ο δεύτερος στο κέντρο Εκπαίδευσης της Λαμίας) εξασφαλίζοντας και άδεια στη συνέχεια.

Βέβαια, αξίζει να αναφερθεί ότι ο Σταύρος Ουσουλτζόγλου μπόρεσε να παίξει στο τελευταίο νικηφόρο παιχνίδι, κατόπιν προσπαθειών που έγιναν από τους ιθυνοντες της ομάδας, όχι όμως και πιο πριν στο ματς (της 5ης αγωνιστικής) με τον Εύαθλο Πολυκάστρου εντός έδρας. Σε αντίθεση με τον Μπαρμπαρούση που δεν αγωνίστηκε ενάντια και στα δύο συνεχη ματς (Εύαθλο Πολυκάστρου και Μαντουλίδη).

 

του Παύλου Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής