breaking news Νέο

Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης δημοτών και μαθητών του Δήμου Βέροιας για την ανακύκλωση

Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης δημοτών και μαθητών του Δήμου Βέροιας για την ανακύκλωση

Με το σύνθημα «Ανακύκλωση στους Μπλε Κάδους» και με το «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης», ο Δήμος Βέροιας, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.) Α.Ε., διοργανώνει την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018, στην πλατεία Δημαρχείου και ώρες από τις 9: 00 -13:00, εκδήλωση ενημέρωσης ευαισθητοποίησης δημοτών και μαθητών Δημοτικών Σχολείων, που αφορά στην Ανακύκλωση Συσκευασιών από πλαστικό, γυαλί, χαρτί, αλουμίνιο, και λευκοσίδερο στους μπλε κάδους ανακύκλωσης.

Πιο συγκεκριμένα θα διαμορφωθεί ειδικό σκηνικό με θέμα την Ανακύκλωση στο μπλε κάδο με ενημερωτικό περίπτερο, banners, κάδους στον χώρο της δράσης, ενώ παράλληλα οι συνεργάτες της Ε.Ε.Α.Α. Α.Ε. και υπάλληλοι του Τμήματος Καθαριότητας – Ανακυκλώσιμων Υλικών του Δήμου, θα ενημερώνουν το κοινό για την Ανακύκλωση Συσκευασιών στο μπλε κάδο και το μπλε κώδωνα με τη χρήση σειράς παιχνιδιών Ανακύκλωσης και άλλων δημιουργικών δραστηριοτήτων.

Οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν μικρά συμβολικά δώρα, αλλά θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε την κλήρωση δύο ποδηλάτων.

Παράλληλα θα στηθεί και το «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης», μία ψυχαγωγική αλλά και ενημερωτική δράση για τους μικρούς μας φίλους (μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας) με γνωστά παιχνίδια, που έχουν προσαρμοστεί κατάλληλα με μηνύματα Ανακύκλωσης, ώστε τα παιδιά, ενώ διασκεδάζουν, παράλληλα να εκπαιδεύονται στα υλικά που ανακυκλώνονται και στη σωστή συμμετοχή στην Ανακύκλωση.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ημαθίας.

Η εκδήλωση έχει στόχο να μας κινητοποιήσει, για να αλλάξουμε συνήθειες και να βάλουμε την ανακύκλωση στην καθημερινότητά μας.

Όλοι είμαστε καλεσμένοι στη γιορτή της ανακύκλωσης, «Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το σήμερα καλύτερο….»

 

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας – Ανακύκλωσης – Περιβάλλοντος – Πολ. Προστασίας

Παπαδόπουλος Βασίλειος


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής