breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ : Της λείπει μόνο η διάρκεια

ΒΕΡΟΙΑ : Της λείπει μόνο η διάρκεια

Βρισκόμαστε στην 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και τα εννέα επίσημα παιχνίδια που προηγήθηκαν, μπορούμε να πούμε ότι αποτελούν ένα σημαντικό δείμα για την εξαγωγή πειστικών συμπερασμάτων, όσον αφορά τις δυνατότητες των ομάδων και τους στόχους που μπορούν να βάλουν.

Η ΒΕΡΟΙΑ βρίσκεται στην 6η θέση με 15 βαθμούς όσους και η Τρίγλια και απέχει 6 βαθμούς από την κορυφή του βαθμολγικού πίνακα στην οποία έχει θρονιαστεί εδώ και αρκετές αγωνιστικές ο Αρης Παλαιοχωρίου και μόλις δύο απο την δεύτερη, επίσης προνομιούχο θέση, αφού δίνει την δυνατότητα στις ομάδες που θα την καταλάβουν να διεκδικήσουν την άνοδο τους μέσα από αγώνα μπαραζ.

Στην 2η θέση του βαθμολογικού πινακα του 2ου ομίλου αυτή τη στιγμή ισοβαθμούν ο Αγρ. Αστέρας Ευόσμου και η Αγκαθιά.

Βέβαια η διαφορα που χωρίζει την ΒΕΡΟΙΑ απο τις δυο προνομιούχες πρωτες θέσεις δεν είναι μεγάλη και μπορεί να καλυφθεί και πριν ακόμη ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος.

Ομως για να συμβεί αυτό θα πρέπει η ομάδα να αποκτήσει διάρκεια, σταθερότητα και όπως παραδέχθηκε και ο προπονητής της ο Σάκης Θεοδοσιάδης αυτό χρειάζεται χρόνο. Πόσος όμως χρόνος θα φανεί από τα επομενα παιχνίδια.

Απομένουν τέσσερα παιχνίδια για την ολοκληρωση του πρώτου γύρου και από αυτά τα τρια η ΒΕΡΟΙΑ τα δίνει στην έδρα της και μόνο ένα μακριά απο αυτήν και με αντίπαλο που βρίσκεται στα μέτρα της. Τον Ολυμπιακό Κυμίνων.

Συνεπώς αν κερδίσει τα τρια παιχνίδια στο Δημοτικό Στάδιο τότε μπορεί να παει τρένο μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και στην χειρότερη περιπτωση να μειώσει την διαφορά από την κορυφή από τους έξι βαθμούς στους οποίους βρίσκεται σήμερα στους τρεις αφου την επόμενη αγωνιστική (11η) υποδέχεται τον Αρη Παλαιοχωρίου.

Συγκεκριμένα μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου η ΒΕΡΟΙΑ αντιμετωπίζει την ΑΠΕ Λαγκαδά την Κυριακή εντος έδρας, τον Αρη Παλαιοχωρίου επισης εντός έδρας στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής, παει στα Κυμινα την επομενη αγνιστική (12η) και ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο με τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου στο Δημοτικό Στάδιο.

Στο ιδιο διάστημα ο Αρης Παλαιοχωρίου μεθαύριο Κυριακή υποδέχεται στην έδρα του τον Αλμωπό Αριδαίας, την επόμενη αγωνιστική ερχεται στην Βεροια παει στην Μελίτη και κλείνει τον πρώτο γύρο με τος εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Εδεσσαϊκό.

Ο Αγρ. Αστέρας Ευόσμου που αυτή τη στιγμή ισοβαθμεί στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με την Αγκαθιά και που θεωρείται όπως και η Βέροια από τους βασικούς διεκδικητές της ανόδου μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου αγωνίζεται την Κυριακή στην έδρα του με τον Μακεδονικό, την επόμενη αγωνιστική παίζει στην Τρίγλια με την τοπική ομάδα και ακολουθούν οι αναμετρήσεις του με τον Αλμωπό Αριδαίας εντος και την Βέροια όπως ηδη έχουμε αναφέρει στο Δημοτικό Στάδιο.

Αν λοιπόν η Βέροια κερδίσει τα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, από τα οποία τα τρια είναι στην έδρα της και μόνο ένα, με τον Ολυμπιακό Κυμίνων εκτος έδρας, τότε στην χειρότερη γι’ αυτήν περίπτωση θα βρεθεί πάνω απο τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου και θα έχει πλησιάσει τουλάχιστον στους τρεις βαθμούς την κορυφή.

 

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ “ΒΕΡΟΙΑ”

Η εκκρεμότητα όσον αφορά το όνομα της ομάδας αλλά και την ΕΠΣ στην δύναμη της οποίας ανήκει που ταλαιπωρούσε εδώ και τέσσερις περίπου μήνες τους ανθρώπους και την νομική υπηρεσία της Βέροιας πήρε τέλος. Στις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε έφθασαν στα γραφεία της ΕΠΣ Ημαθίας τα παραστατικα της μετονομασίας της Ελπίδας Σκουτάρεως σε Βέροια και η μεταγραφή από την ΕΠΣ Σερρών στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Ετσι “λύθηκαν και τα χέρια” της διοίκησης της Ενωσης μας και μπόρεσε να ορίσει τον αγώνα κυπέλλου ΓΑΣ Κοπανού - Βέροιας που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα από τις αρχές Σεπτεμβρίου και που όπως γράψαμε στο χθεσινό μας φύλλο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στο γήπεδο του Κοπανού, ενω κανονικα πλεον μπορούν να αγωνίζονται και στα αντίστοιχα πρωταθλήματα, η Κ16 και η Κ14 της Βέροιας των οποίων τα παιχνίδια επίσης βρίσκονταν σε εκκρεμότητα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής