breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Πόλη προσφέρει χρήματα, για να αποκτήσει κατοίκους!

Μια πόλη βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο, για να προσελκύσει νέους κατοίκους, προσφέροντας σε κάθε υποψήφιο ένα καθ' όλα σεβαστό χρηματικό ποσό.

Και το όνομα αυτής: Τούλσα! Η πόλη, που βρίσκεται στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ, χαρίζει 10.000 δολάρια, για να γίνεις κάτοικός της…

Φυσικά, οι ανάγκες είναι συγκεκριμένες και αφορούν χτίστες και γενικά δραστήριους ανθρώπους, που θα συμβάλλουν στην αναμόρφωση και τον εκσυγχρονισμό της.

Σε αντάλλαγμα, θα είναι εξασφαλισμένα έξοδα μετακίνησης, πληρωμένο ενοίκιο σπιτιού και η εύρεση εργασίας για τους ανθρώπους που θα συμφωνήσουν να εγκατασταθούν στην Τούλσα.

Σε τι αποσκοπεί η πόλη; Επιθυμεί να μειώσει κάπως την απόσταση, που τη χωρίζει από τις μεγαλουπόλεις, που έχουν συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού και του εργατικού δυναμικού.

*****

Αγελάδα – μαμούθ στην Αυστραλία!

Αγελάδα - γίγας εντοπίστηκε σε λιβάδι στην Αυστραλία, να ξεχωρίζει εντυπωσιακά από το υπόλοιπο κοπάδι βοοειδών! Η τεράστια αγελάδα ονομάζεται χαϊδευτικά Knickers. Το ύψος της ξεπερνά τα 2 μέτρα και ζυγίζει 1,5 τόνο!

Ο ιδιοκτήτης του υπερμεγέθους ζώου Geoff Pearson μίλησε στο PerthNow.com και είπε ότι η Knickers είναι «πολύ βαριά», για να πουληθεί ή για να θανατωθεί για το κρέας της. «Έτσι ευτυχώς θα ζήσει και δεν θα χρειαστεί να σφαγιαστεί», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το ABC News της Αυστραλίας, η επτάχρονη αγελάδα, ράτσας Holstein Friesian, έχει διπλάσιο βάρος συγκριτικά με τις άλλες και είναι δυόμισι φορές ψηλότερη. Αυτά τα χαρακτηριστικά την κάνουν βαρύτερη κι από κάποια αυτοκίνητα, ακόμη κι από μερικούς παίκτες του NBA.

Ωστόσο, δεν είναι και η μεγαλύτερη αγελάδα στον κόσμο! Η πρώτη θέση ανήκει σε ένα βόδι, που αποκαλείται Bellino και είναι 2 ίντσες πιο ψηλό, σύμφωνα με τα Guinness World Records.

*****

Υπάρχει δάσος που βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας

Ένα μοναδικό φαινόμενο της φύσης : Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, το μέρος αυτό είναι ένα «στεγνό» πάρκο και το καλοκαίρι μεταμορφώνεται σε... λίμνη βάθους 12 μέτρων! Για να επισκεφτεί κανείς αυτό το πάρκο, χρειάζεται να κάνει κατάδυση. Δέντρα, παγκάκια και λουλούδια βρίσκονται στο βυθό! Κάθε καλοκαίρι το χιόνι στα βουνά Hochschwab λιώνει, με αποτέλεσμα τα νερά να δημιουργούν λίμνη εκεί που ήταν κάποτε το πιο πυκνό δάσος της Αυστρίας. Το δάσος έχει το όνομα «Green Lake», αφού κάθε καλοκαίρι μεταμορφώνεται σε ένα φυσικό παράδεισο κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Μεγάλα και πυκνά δέντρα, λουλούδια και πολύχρωμα άνθη, παγκάκια, γέφυρες και δρομάκια μπορεί να βρει κανείς στην «Πράσινη Λίμνη». Μη φανταστείτε όμως ότι μπορείτε να περπατήσετε. Ο μόνος τρόπος για να θαυμάσετε το θαύμα της φύσης, είναι να κάνετε κατάδυση.

Η λίμνη μπορεί να φτάσει από ένα έως και δώδεκα μέτρα βάθους τους καλοκαιρινούς μήνες του χρόνου. Η κατάλληλη εποχή για τους δύτες, που θέλουν να εξερευνήσουν ένα τοπίο σπάνιας ομορφιάς…

*****

Το «μεγάλο στήθος»…έκαψε καθηγήτρια!

Μια 33χρονη καθηγήτρια μαθηματικών στην Αγγλία «παύθηκε» από τα καθήκοντά της, όταν μαθητές της ανακάλυψαν... αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στο Facebook.

Μαθητές γυμνασίου στην Αγγλία ανακάλυψαν σειρά φωτογραφιών στο προφίλ που είχε μια καθηγήτρια μαθηματικών στο Facebook και οι εξελίξεις ήταν… ραγδαίες.

Η 33χρονη Annalisa Altariva είχε αναρτήσει τις φωτογραφίες μαζί με σχόλια για το «μεγάλο της στήθος», πριν προσληφθεί στο σχολείο Ninestiles του Μπέρμιγχαμ.

Οι φωτογραφίες χρονολογούνται από το 2013. Περιλαμβάνουν μία, που τη απεικονίζει να φορά ένα μαύρο φόρεμα με… ευδιάκριτο μπούστο και καπέλο… αποφοίτησης, ενώ κρατά και ένα ραβδί. H καθηγήτρια επίσης είχε αναρτήσει σχόλια το ίδιο έτος, στα οποία ανέφερε πως όταν γνωρίζει ανθρώπους, «το πιο πιθανό είναι να τους αγγίξω ακατάλληλα», σύμφωνα με τη Sun.

*****

Ρωτάει το παιδί τον μπαμπά του :

«Μπαμπά, μπαμπά, πως γίνονται τα παιδιά;»

«Τα παιδιά τα φέρνει ο πελαργός», λέει ο μπαμπάς, που εκείνη την ώρα έβλεπε τηλεόραση και δεν είχε όρεξη για πολλές κουβέντες.

Ρωτάει και τη μαμά, που σιδέρωνε μια στοίβα ρούχα :

«Μαμά, μαμά, ο πελαργός όταν δεν φέρνει τα παιδιά, τι κάνει;»

«Είναι ξαπλωμένος στον καναπέ, βλέπει τηλεόραση και πίνει μπύρες κλάνοντας…»


Αγελάδα – μαμούθ στην Αυστραλία!
Υπάρχει δάσος που βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας
Το «μεγάλο στήθος»…έκαψε καθηγήτρια!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής