breaking news Νέο

Άδοξη ήττα του Φιλίππου Βέροιας στην έδρα της Νίκης Βόλου, πολλά παράπονα από τη διαιτησία

Άδοξη ήττα του Φιλίππου Βέροιας στην έδρα της Νίκης Βόλου, πολλά παράπονα από τη διαιτησία

Άδοξη ήττα υπέστη η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας στην έδρα της Νίκης Βόλου. Αποδίδοντας εκπληκτικό μπάσκετ και παίρνοντας διαφορές, που έφτασαν μέχρι και τους 15 πόντους, έφτασε πολύ κοντά στην πρώτη της εκτός έδρας νίκη, επί μιας ομάδας που φιγουράρει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Χωρίς το Σουτζόπουλο, που αποβλήθηκε με 2 ανύπαρκτα αντιαθλητικά φάουλ από το 34 και τον Κοθρά, που αποβλήθηκε στο 38 με 5 φάουλ (τα 2 τελευταία εκ των οποίων επιθετικά), η ομάδα μας πάλεψε ηρωικά μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Σ’ αυτό το σημείο δεν σφυρίχτηκε καταφανέστατο φάουλ σε προσπάθεια 3 πόντων του Παραπούρα κι ενώ το σκορ ήταν 68-66 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας. Δυστυχώς οι διαιτητές Ταρενίδης-Δημάδης αποδείχθηκαν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων.  Ευχαριστούμε τους αθλητές, προπονητές και διοίκηση της Νίκης Βόλου για την υποδειγματική συμπεριφορά και φιλοξενία τους. 

Επόμενος αγώνας αυτός με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων στη Βέροια την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου.

 

Διαιτητές : Ταρενίδης Κ.  - Δημάδης.

Δεκάλεπτα : 18-25, 38-46, 48-60, 69-66

Νίκη Βόλου (Πρέκας-Τύμπας): Καραγεώργος, Γεωργίου, Αναγνωστόπουλος, Τασιούδης, Τσαβές, Βερτζάγιας, Γιωτόπουλος, Τσώλης, Χροναίος, Τάσσος, Φρουσκλιάς, Διγενής.

Φίλιππος Βέροιας (Γκίμας - Μπλατσιώτης) : Παπαδόπουλος, Σουτζόπουλος, Σισμάνης, Πονόπουλος, Τσεσμετζίδης, Τσιακλάγκανος, Βαλλιος,  Κοθράς, Καβαργύρης, Παραπούρας, Καντάρκος.

-Μετά το τέλος του αγώνα Νίκης Βόλου - Φίλιππος Βέροιας ο προπονητής του Φιλίππου Δημήτρης Γκίμας δήλωσε :

«Συγχαρητήρια στη ομάδα της Νίκης για τη νίκη της. Ευχαριστούμε πολύ για την υποδειγματική φιλοξενία. Δυστυχώς χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι. Σίγουρα κι εμείς κάναμε λάθη. Θα δώσω όμως συγχαρητήρια στους παίκτες μας για ένα ακόμη πολύ καλό παιχνίδι που έκαναν.

Λυπάμαι για τον ιδρώτα που έχυσαν άσκοπα. Για πρώτη φορά  φέτος θα πω ότι η διαιτησία ήταν σφαγιαστική. Χάσαμε τον Κοθρά και το Σουτζόπουλο στο τέταρτο δεκάλεπτο με ανύπαρκτο αντιαθλητικό που σφυρίχτηκε από δέκα μέτρα με πέντε δευτερόλεπτα καθυστέρηση, ενώ στο τέλος δεν δόθηκε καταφανές φάουλ σε σουτ τριών πόντων στον Παραπούρα.

Προσωπικά δεν παραγνωρίζω ούτε τα δικά μας λάθη ούτε την αδιαμφισβήτητη αξία των νικητών. ΟΤΙ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ. Το δυστύχημα είναι ότι οι μόνοι χαμένοι είμαστε εμείς.

Παρ όλα αυτά δεν είναι ώρα για κηδείες και μνημόσυνα. Την Κυριακή έχουμε παιχνίδι που είναι ΠΡΕΠΕΙ. Ο βασιλιάς πέθανε ζήτω ο βασιλιάς».

-Ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα με τη Νίκη Βόλου εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας :

«Μέχρι τώρα ξέραμε ότι τα αρνιά τα σφάζουν το Πάσχα.  Φέτος το έθιμο άλλαξε.  Χάρη στους κυρίους Ταρενίδη και Δημάδη τα αρνιά εσφάγησαν τα Χριστούγεννα. Ευχόμαστε στους 2 διαιτητές Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος.  Είθε το πνεύμα των Χριστουγέννων να φωτίσει τις καρδιές τους και να έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής