breaking news Νέο

Σκόνταψε η Νάουσα. Πλησίασε το Ροδοχώρι

Σκόνταψε η Νάουσα. Πλησίασε το Ροδοχώρι

Η Νάουσα εκανε την δεύτερη γκέλα της στο πρωτάθλημα καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως σκορ εκτός έδρας με τον Άρη Παλαιοχωρίου.

Βέβαια ο ιστορικός Σύλλογος της Ημαθίας παρέμεινε στη κορυφή του βαθμολογικού πινακα της Α’ κατηγορίας έχοντας ομως ένα παιχνίδι περισσότερο από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου που νίκησε 4-2 εκτός έδρας τον Αχιλλέα Νάουσας και την πλησίασε στους δύο βαθμούς. Ετσι αν η ομάδα του Ροδοχωρίου νικήσει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που βρίσκεται σε εκκρεμότητα περναει αυτή στην πρώτη θέση.

Στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πινακα ισοβαθμούν ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων και ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος έχοντας από 28 βαθμούς, τρεις δηλαδή λιγότερους από την πρωτοπόρο Νάουσα και δυο από το δεύτερο Ροδοχώρι. Το περασμένο Σάββατο τα Τρίκαλα συνέτριψαν με 7-0 τον ΑΟ Μαρίνας και το Πλατύ με 10 παίκτες από τα μέσα περίπου του πρώτου ημιχρόνου κόντρα όμως στην εικόνα του αγώνα πέρασαν νικηφόρα μεσα από το Μακροχώρι κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 1-0.

Ο ΓΑΣ Κοπανού πραγματοποιώντας μια ακόμη μεστή εμφάνιση νίκησε στο γήπεδο του τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας και φλερτάρει με την τετράδα των πλεϊ οφ, οπως φυσικά και ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που νίκησε 3-0 τον Εθνικό Κλειδίου και με έναν αγώνα λιγότερο βρίσκεται στην 5η θέση έχοντας τρεις βαθμούς λιγότερους από τα Τρίκαλα και το Πλατύ που όπως ήδη αναφέραμε ισοβαθμούν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Αρης Παλαιοχωρίου επιβεβαιώνοντας την ανοδική του πορεία πήρε έναν πολύτιμο βαθμό με αντίπαλο την Νάουσα και μεγαλωσε την διαφορά που τον χωρίζει απο το γκρουπ των ομάδων των πλεϊ αουτ από τους δυο στους πέντε βαθμούς όπως βέβαια και η Χαρίεσσα που επανήλθε στις νίκες κερδίζοντας με 3-0 τον Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Μετά και τα προχθεσινά αποτελέσματα ξεχώρισε η 4αδα των πλεϊ αουτ στην οποία βρίσκονται η Μαρίνα που συνετρίβει όπως ήδη αναφέραμε από τα Τρίκαλα, το Μακροχώρι, ο Αχιλλέας Νάουσας και το Κλειδί ενω στις δύο τελευταίες θέσεις που οδηγουν στον απευθείας υποβιβασμό βρίσκονται ο Φίλιππος Μελίκης που έχασε 4-1 στην Επισκοπή από τον Κεραυνό και ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας.

 

Οι αγώνες

 

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ - ΝΑΟΥΣΑ 0-0

Δεύτερη απώλεια βαθμών για την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Νάουσα και αυτή με αντίπαλο ομάδα που παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Τον Αρη Παλαιοχωρίου.

Η Νάουσα πραγματοποίησε μέτρια μέχρι κακή εμφάνιση ενω από την άλλη ο Αρης Παλαιοχωρίου έπαιξε με πάθος δίνοντας έμφαση στην αμυντική του λειτουργία και δικαιώθηκε καθώς πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Με την Νάουσα σε κακή ημέρα και τον γηπεδούχο Αρη Παλαιοχωρίου να ρίχνει όλο το βάρος στην άμυνα του σε μια προσπάθεια να διατηρήσει το “μηδέν” παθητικό κάτι που τελικά πέτυχε όπως ηταν φυσικό στο παιχνίδι δημιουργήθηκαν λίγες ευκαιρίες για γκολ με τους φιλοξενούμενους να έχουν “την μερίδα του λέοντος”. Σε μια απο αυτές τις ευκαιρίες στο 11’ ο Νίρλας από κοντά έκανε το πλασέ με την μπάλα να κατευθύνεται στα δίχτυα πάνω στην γραμμή του τέρματος της ομάδας του ομως πρόλαβε και απέκρουσε - με το χέρι, όπως υποστηρίζουν οι Ναουσαίοι, ακούσιο λέει ο διαιτητής αποσοβώντας το γκολ. Είναι η φάση για την οποία διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραγκιζόπουλος (Ρηγόπουλος - Χαλατζούκας).

 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΡΟΔΟΧΩΡΙ 2-4

Χωρίς να πιάσει την γνωστή απόδοση ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου νίκησε εκτός έδρας τον Αχιλλέα Νάουσας με 4-2 και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Νάουσας στο Παλαιοχώρι την πλησίασε στους δυο βαθμούς έχοντας έναν αγώνα λιγότερο.

Παράλληλα με την νίκη και τους τρεις βαθμούς το Ροδοχώρι κατάφερε να σπάσει και μια αρνητική παράδοση επτά χρόνων στο ΔΑΚ της Νάουσας.

Το σκορ άνοιξε για λογαριασμό των φιλοξενουμένων μόλις στο 12’ ο Μπρέγκου, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 31’ με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Παπατάνος. Πέντε λεπτά αργότερα το Ροδοχώρι ξαναπήρε προβάδισμα στο σκορ επισης με πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπρέγκου και το 1-2 ηταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο η φιλοξενούμενη ομάδα πέτυχε άλλα δύο τέρματα με τους Φράγγη στο 65’ και τον Μουρουζίδη στο 81’ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 1-4.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραντώνης (Κελεσίδης - Λαζάρου).

 

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΜΑΡΙΝΑ 7-0

Στον ΑΟ Μαρίνας ξέσπασε ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στο Πλατύ από την τοπική ομάδα του Αγρ. Αστέρα τον οποίο συνέτριψε με 7-0 και παρέμεινε στην τρίτη θέση ισόβαθμος με τον Αγρ. Αστέρα μειώνοντας την διαφορά από την κορυφή από τους 6 στους 4 βαθμούς.

Οπως φανερώνει και το μέγεθος του σκορ η γηπεδούχος ομάδα ηταν σαφώς καλύτερη σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα και το 7-0 ήρθε φυσιολογικά.

Τα γκολ της ομάδας των Τρικάλων πέτυχαν οι Παρσόπουλος (12’ και 18’), Σωτηράκης (14’), Λίτσι (24’), Ανδρίτσος (64’), Κιρκιλιανίδης Γ. (74’) και Παπαδόπουλος (81’).

Οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι. Τα Τρίκαλα στο 55’ με τον Λίτσι (διπλό δοκάρι) και η Μαρίνα στο 67’ με τον Γραμματικό.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωστούλης (Τράντος - Χαραλαμπίδης).

 

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ - ΠΛΑΤΥ 0-1

Νέα ήττα στην έδρα του για την ομάδα του Μακροχωρίου αυτή τη φορά από τον Αγρ. Αστέρα Πλατέος που από το 14’ αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο. Μια ήττα πάντως που έρχεται σε αντίθεση με την καλή της απόδοση και με την εικόνα του παιχνιδιού, καθώς η γηπεδούχος ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της και πλήρωσε σε ένα ακόμη παιχνίδι την έλλειψη αποτελεσματικότητας.

Το Μακροχώρι ξεκίνησε καλύτερα από τον αντίπαλο του και στο 14’ είχε την πρώτη άτυχη στιγμή όταν η μπάλα κυλούσε προς τα δίχτυα της φιλοξενούμενης ομάδας όμως πάνω στην γραμμή του τέρματος της ο Κίρτσογλου την έδιωξε με τα χέρια. Ο διαιτητής Μαλούτας καταλόγησε την έσχατη των ποινών και απέβαλε όπως όφειλε τον ποδοσφαιριστή που απέκρουσε πάνω στην γραμμή του τέρματος με τα χέρια. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Δημητριάδης στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Πλατέος.

Το Μακροχώρι πίεσε τον αντίπαλο του όμως σε μια αντεπίθεση τους οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να εκμεταλλευθούν ένα γέμισμα στην περιοχή του Μακροχωρίου και να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Καραντουλαμά (80’).

Η γηπεδούχος στο χρονικό διάστημα που απέμενε πίεσε δημιούργησε τρεις - τέσσερις πολύ μεγάλες ευκαιρίες δίχως να καταφέρει να τις αξιοποιήσει και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον Αγρ. Αστέρα Πλατέος να πανηγυρίζει μια ακόμη νίκη και το Μακροχώρι να μένει με τις εντυπώσεις. Το Μακροχώρι είχε δοκάρι με τον Τσακαλίδη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Χριστοδούλου Γ. - Γκόγκας).

 

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΚΛΕΙΔΙ 3-0

Αναμενόμενη νίκη του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στην έδρα του επί του Εθνικού Κλειδίου με 3-0 που τον κράτησε στην 5η θέση του βαθμολογικου πίνακα έχοντας έναν αγώνα λιγότερο. Η ομάδα της Αλεξάνδρειας ήταν καλύτερη σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα και προηγήθηκε στο σκορ στο 4’ με τον Κουκλά Α. Στο 7’ ο ΠΑΟΚ έκανε δύο τα τέρματά του με τον Λαδά και ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γαβράς (Βαλκάνος - Κιρμανίδης).

 

ΚΟΠΑΝΟΣ - ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ 3-1

Με τοπ σκορερ τον Παρθενόπουλο ο ΓΑΣ Κοπανού νίκησε στο γήπεδό του τον Μ. Αλεξανδρο Αγίας Μαρίνας με 3-1 και παρέμεινε στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πινακα.

Σε γενικές γραμμές στο γήπεδο του Κοπανού έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι με την γηπεδούχο πιο αποτελεσματική να παίρνει την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Και τα τρία τέρματα της νικήτριας πέτυχε ο Παρθενόπουλος στο 6’, στο 31’ και στο 77’ ενω για λογαριασμό της Αγίας Μαρίνας σκόραρε ο Τσακαλίδης στο 81’.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παρασίου (Αργυρίου - Τσιουγγαρής).

 

ΧΑΡΙΕΣΣΑ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ 3-0

Νίκη επιτέλους στην έδρα της για την ΑΕ Χαρίεσσας που την απομάκρυνε απο την τελευταία εξάδα του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί σε περιπέτειες.

Η γηπεδούχος ομάδα ηταν καταιγιστική στο πρώτο 45λεπτο διάστημα κατά το οποιο σημείωσε τα τρία τέρματά της ενω στην επανάληψη η Αγία Βαρβάρα πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο δίχως ομως να καταφέρει να μετουσιώσει την ανωτερότητά της σε γκολ.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4’ ο Δελητζάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στο 15’ ο Κουλιανίδης με πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 39’ ο Κουτσογιαννόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τρέβλας (Γιαγκιτζόγλου - Δεβετζίδης).

 

ΕΠΙΣΚΟΠΗ - ΜΕΛΙΚΗ 4-1

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο Κεραυνός Επισκοπής νίκησε στο γήπεδό του άνετα και καθαρά με 4-1 τον Φίλιππο Μελίκης πετυχαίνοντας ετσι την έκτη φετινή νίκη του στις πρώτες 12 αγωνιστικές.

Η γηπεδούχος ομάδα ηταν καλύτερη σε ολόκληρη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα και προηγήθηκε στο σκορ στο 11’ με τον Αναστασιάδη ενω στο 18’ άγγιξε το 2-0 οταν ο ίδιος παίκτης από καλή θέση για γκολ σημάδεψε τα δοκάρια.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (49’) ο Δήμου με απευθείας εκτέλεση φαουλ έκανε το 2-0 και στο 58’ ο ίδιος παίκτης με σουτ το 3-0.

Στο 72’ ηταν η σειρά του Ντέλλα να σκοράρει και να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε 4-0 με τον Παρσόπουλο στο 87’ να διαμορφώνει το τελικό 4-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ιασωνίδης (Χρυσάνης - Παζαρτζικλής).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής