breaking news Νέο

Φιλική βαρειά ήττα της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑΣ

Φιλική βαρειά ήττα της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑΣ

Βαρειά φιλική ήττα γνώρισε την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο του “Κλεάνθης Βικελίδης”, από τον Αρη η ΒΕΡΟΙΑ καθώς έχασε από την γηπεδούχο ομάδα με 4-0 σε παιχνίδι που έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Βέβαια ο Καστοριανός προπονητής της Απόστολος Χαραλαμπίδης σε ένα παιχνίδι κόντρα σε δυνατό αντίπαλο επελεξε να ξεκινήσει με ποδοσφαιριστές που στην πλειοψηφία τους θεωρούνται αυτή την περίοδο αναπληρωματικοί και να χρησιμοποιήσει τους υποτιθέμενους βασικούς στην επανάληψη.

Ο Αρης ξεκίνησε το παιχνίδι με γκολ καθώς μόλις στο 7’ ο Μουμίν εκμεταλλεύθηκε λάθος της άμυνας της ΒΕΡΟΙΑΣ έγινε κάτοχος την μπάλα τροφοδότησε τον Διαμαντόπουλο που προς στιγμή φάνηκε να χάνει την μπόλα η οποία όμως κατέληξε στον Πασά που από κοντά δεν δυσκολεύθηκε να πλασάρει τον Γιαγκόζη και να ανοίξει το σκορ.

Ο Αρης συνέχισε να είναι καλύτερος και στο επόμενο διάστημα και απέναντι σε μια ανύπαρκτη επιθετικά ΒΕΡΟΙΑ και αφού δεν κατάφερε να ζευγαρώσει τα τέρματά του του σε δυο τρεις ευκαιρίες που του δόθηκαν έκανε το 2-0 στο 40’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Διαμαντόπουλου. Το πέναλτι κέρδισε (ανατροπή) ο Κάσσος.

Στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ με τους υποτιθέμενους βασικούς παίκτες της βελτίωσε σαφώς την αγωνιστική της εικόνα δημιούργησε τρεις τέσσερις ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν καταφερε να αξιοποιήσει και στο 67’ ο Παυλίδης με ωραίο γυριστό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0.

Στο 80’ η ΒΕΡΟΙΑ είχε μια ακόμη καλή ευκαιρία να πετύχει γκολ όμως η κεφαλιά του Ρούνεϋ, ύστερα από σέντρα του Ντόγου έφυγε ελάχιστα αουτ και στο πρώτο λεπτό των καθυστερησεων η ομάδα των “κίτρινων” της Θεσσαλονίκης διαμόρφωσε το τελικό 4-0 με ατομική ενέργεια και σουτ του Μιλούνοβιτς.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Βουρνέλης από την Ενωση Μακεδονίας.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΡΗΣ: Αναγνωστόπουλος (46’ Καντιμοίρης), Βαλεριάνος (82’ Κλιγγόπουλος), Σόουζα (70’ Τσουμάνης), Δελήζησης (70’ Μαραγκός), Τζανακάκης (82’ Νέτο), Νίκιτς (75’ Λώττας), Μουμίν (82’ Μιλούνοβιτς), Πασάς (46’ Μπαργκαν), Κάσσος (46’ Ντούμης), Στεφάνοβιτς (46’ Παυλίδης), Διαμαντόπουλος (70’ Καπνίδης).

 

ΒΕΡΟΙΑ: Γιαγκιόζης, Πατσιαβούρας, Τσιότρας, Ράντης, Τερζής, Νύκταρης, Λαζόπουλος, Σταυρίδης, Ζυγκερίδης, Μεξής (28’ Καραγιάννης). Στην επανάληψη έπαιξαν οι: Σοϊλεμέζογλου, Τσοντάκης, Καψάλης, Σουλιώτης, Δαμιανάκης, Δόρης, Λάσκαρης, Λίταινας, Ντόγος, Μπαστιάνος, Ρούνεϋ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής