breaking news Νέο

Προελαύνει η ΑΕ Ποντίων

Προελαύνει η ΑΕ Ποντίων

Οι πρωτοπόροι και διεκδικητές των δύο πρώτων προνομιουχων θέσεων στον Α’ όμιλο της Β’ κατηγορίας σκόνταψαν με αποτέλεσμα να μην αλλάξει και η μεταξύ τους διαφορά.

Ο ΠΑΟ Κουλούρας συγκεκριμένα αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) στη Λυκογιάννη με τον τοπικό Απόλλωνα όπως ισόπαλα αναδείχθηκαν και τα Παλατίτσια στο Σταυρό, ο Ολυμπιακός Λουτρού στο Καμποχώρι και το Νησέλι με τον Σχοινά.

Η μοναδική νίκη την περασμένη αγωνιστική στον Α’ όμιλο της Β’ κατηγορίας σημειώθηκε στο Λιανοβέργι με την γηπεδούχο Δόξα να κερδίζει τον Ατρόμητο με 2-1.

Στον Β’ όμιλο η ΑΕ Ποντίων συνεχίζοντας τον ξέφρενο καλπασμό της νίκησε με 5-1 στην έδρα της τον Αστέρα Τριποτάμου και παρέμεινε μόνη στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, διατηρώντας την διαφορά των 2 βαθμών από τα Λευκάδια που την ακολουθούν και που επισης κέρδισαν στο γειτονικό ντέρμπι εκτός έδρας το Γιαννακοχωρι με 3-0.

Νικη και για την Θύελλα Στενημάχου στο γήπεδο του Αγιου Νικολάου επί του Ολυμπιακού Ναουσας με 4-2 όπως και του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου με 3-1 επί του Εθνικού Ράχης.

Να δούμε όμως τα εννέα παιχνίδια της περασμένης Κυριακής των δύο ομίλων της Β’ κατηγορίας.

 

Ισόπαλο (1-1) έληξε το παιχνίδι του ΠΑΟ Κουλούρας στη Λυκογιάννη με τον τοπικό Απόλλων και το τελικό αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο.

Η Κουλούρα μπηκε καλύτερα στον αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Τζήμα στο 14’. Η Λυκογιάννη όμως αντέδρασε και ισοφάρισε σε 1-1 στο 40’, που ηταν και το τελικό αποτέλεσμα με γκολ του Μουστάκα στο 40’.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λαζάρου (Πίτος - Χριστοδούλου).

 

Ο ΠΑΟ Παλατιτσίων δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί το στραβοπάτημα της Κουλούρας και να την πιάσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα καθώς και αυτός έχασε βαθμούς στον αγώνα με την Θύελλα Σταυρού.

Στο σκορ προηγήθηκαν τα Παλατίτσια με τον Κακαγιάννη Γ. στο 30’ με τον Σταυρό να ισοφαρίζει στο 75’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μυλωνά Γ.

Στο Β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι.

 

Ισόπαλο δίχως σκορ έληξε το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ της ΑΕ Καμποχωρίου και του Ολυμπιακού Λουτρού.

Το αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Γιαγκιζόγλου - Ζουρναζίδης).

 

Μια ακόμη λευκή ισοπαλία στον Α’ όμιλο της Β’ κατηγορίας με τις δύο ομάδες τον Αλιάκμων Νησελίου και τη ΑΕ Σχοινά να μοιράζονται τις εντυπώσεις και το τελικό αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νησελίτης (Μαργαρίτης - Γκόγκας).

 

Την πρώτη φετινή της νίκη πέτυχε η Δόξα Λιανοβεργίου επικρατώντας με 2-1 του Ατρόμητου Διαβατού.

Το Λιανοβέργι προηγήθηκε στο σκορ στο 35' με τον Ταμπούρα με τον Διαβατό να ισοφαρίζει λίγο πριν ολοκληρωθεί το α' ημίχρονο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παγγούρα (44'). Το τελικό 2-1 πέτυχε με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου (46') ο Πλέσκας.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τράντος (Ρηγόπουλος – Γκόγκος).

 

Ασταμάτητη κυρίως στο β' ημίχρονο η Α.Ε. Ποντίων νίκησε στο γειτονικό ντέρμπι τον Αστέρα Τριποτάμου με 5-1 και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα γκολ για λογαριασμό της νικήτριας πέτυχαν οι Έξαρχος τρία (40', 55' και 57΄), ο Κωστογλίδης (65'), και Παπαδόπουλος (80'), ενώ για λογαριασμό του Αστέρα Τριποτάμου σκόραρε ο Μαραγκός (70').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραγκιζόπουλος (Κωστούλας – Χαρατζιούκας).

 

Καλύτερα σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού τα Λευκάδια νίκησαν εκτός έδρας στο γειτονικό ντέρμπι το Γιαννακοχώρι με 3-0 και έμειναν μόνα στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα γκολ της νίκης των Λευκαδίων πέτυχε ο Αμαναντίδης στο 17', στο 34' και στο 69'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γαβράς (Παπαδάκης – Τσιουγγαρής).

 

Παρότι προηγήθηκε με 2-0 ο Ολυμπιακός Νάουσας έχασε στην έδρα του από την Θύελλα Στενημάχου με 4-2.

Στο σκορ προηγήθηκαν με 2-0, όπως ήδη αναφέραμε, οι γηπεδούχοι με γκολ του Μακρή (25') και Κωνσταντινίδη (41'), με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 2-1 στο 44' με τον Αδαμίδη. Στο 50' έμεινε με παίκτη λιγότερο ο Ολυμπιακός καθώς αποβλήθηκε Τσιαμπούρης κάτι που δεν άφησε ανεκμετάλλευτο η Θύελλα Στενημάχου και με τρία ακόμη γκολ που πέτυχαν οι Τρούπκος 54' και 78' και Παπαλεξίου διαμόρφωσαν το τελικό 2-4.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ιασωνίδης (Αργυρίου – Κιρμανίδης).

 

Πιο αποτελεσματικός στο β' ημίχρονο ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου νίκησε στο γήπεδό του 3-1 τον Εθνικό Ραχιάς και βελτίωσε την βαθμολογική του θέση.

Στο σκορ προηγήθηκε ο Απόλλων στο 28' με τον Ορφανίδη, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 37' με πέναλτι του Ριστέμογλου, στο 55' ο Τσουλχαϊ και στο 63' ο Καρυπίδης διαμόρφωσαν το 3-1 υπέρ της ομάδας του Αγίου Γεωργίου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Χρυσάνης (Χαραλαμπίδης – Βαλκάνος).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής