breaking news Νέο

Η καλή πρακτική του Δήμου Βέροιας στην αντιμετώπιση της κρίσης ξανά στο προσκήνιο

Η καλή πρακτική του Δήμου Βέροιας στην αντιμετώπιση της κρίσης ξανά στο προσκήνιο

Στο Αναπτυξιακό Συνέδριο «ΚΟΡΙΝΘΙ@ 2025, προτάσεις και προοπτικές ανάπτυξης», που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κορινθίας και πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο, από την 1έως τις 3 Σεπτεμβρίου, κλήθηκε ως εισηγήτρια στην ενότητα ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ η πρώην Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη.

Η π. Δήμαρχος, όπως στο παρελθόν στο Συνέδριο του ECONOMIST, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ, αλλά και στη Λιέγη μαζί με άλλους 4 δημάρχους ευρωπαϊκών πόλεων, κλήθηκε να παρουσιάσει την «καλή πρακτική» του Δήμου Βέροιας από το 2009 και μετά, στην αντιμετώπιση κρίσεων.

Η εισήγηση και το σχετικό φωτογραφικό υλικό που παρουσιάστηκε, περιέγραφε την ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ που ασκήθηκε με δεδομένη την έλευση της οικονομικής κρίσης, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο, να ανοίξει μια τεράστια ομπρέλα κοινωνικής προστασίας . Ενώ παράλληλα, να αξιοποιηθεί το ΕΣΠΑ, να σχεδιαστούν, να προωθηθούν και να ενταχθούν αναπτυξιακά έργα –όπως η ένταξη του Πολυκεντρικού Μουσείου της Βεργίνας κ.ά. Ιδιαίτερη αναφορά, έγινε και στον -μετά από ουσιαστική διαβούλευση-καταρτισμό του Επενδυτικού προγράμματος σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και άλλες σημαντικές πρωτοβουλίες.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής