breaking news Νέο

«Στα σκαριά» παραγωγή ταινίας μικρού μήκους από Ημαθιώτες!

«Στα σκαριά» παραγωγή ταινίας μικρού μήκους από Ημαθιώτες!

Γιατί όχι και κινηματογράφο; Κάπως έτσι θα πρέπει να σκέφτηκε ο Αλέκος Χατζηκώστας, ο οποίος, πέρα από τις δύο αγάπες του στη ζωή, τη δημοσιογραφία και το συγγραφικό του έργο, έρχεται τώρα να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στην έβδομη τέχνη. Ο καλός συνάδελφος – όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» - βρίσκεται εδώ και καιρό σε συζητήσεις με το γνωστό Ημαθιώτη σκηνοθέτη – θεατρολόγο Χρήστο Κυπαρισσόπουλο για την παραγωγή ταινίας μικρού μήκους!

Η ταινία θα βασίζεται σ' ένα διήγημα του Αλέκου Χατζηκώστα, για τις ανάγκες της οποίας έχει βρεθεί το καστ των ηθοποιών (όλοι τους Βεροιώτες!), αλλά και οι χώροι των γυρισμάτων, με τη φιλοδοξία αυτή να προβληθεί σε ελληνικά και ξένα Φεστιβάλ! Μάλιστα, ο φακός της «ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ» συνέλαβε χθες το μεσημέρι τους δύο άνδρες σε γνωστό στέκι-καφέ της πόλης, να έχουν μία (από τις πολλές που έχουν κάνει) συζήτηση, η οποία και αναλώθηκε σε λεπτομέρειες των γυρισμάτων αυτής της ταινίας μικρού μήκους.

Δεν απομένει, λοιπόν, να δούμε το αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς, που, αν κρίνουμε, βέβαια, από το συγγραφικό έργο του Αλέκου Χατζηκώστα και του διακριθέντα σκηνοθέτη – θεατρολόγου Χρήστου Κυπαρισσόπουλου (ο οποίος, να αναφέρουμε, συνεργάστηκε για χρόνια με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας και έχει αποκομίσει βραβείο σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους στη Δράμα το 2008 και βραβείο σκηνοθεσίας στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Θεάτρου στο Μινσκ της Λευκορωσίας το 2009), τότε σίγουρα κάτι καλό θα είναι σε θέση να μας παρουσιάσουν!

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής