breaking news Νέο

Απόστολος Χαραλαμπίδης: «Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα»

Απόστολος Χαραλαμπίδης: «Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα»

Παρά το 4-0 με το οποίο έχασε η ομάδα του ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και κυρίως από το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε αυτή στο πρώτο ημίχρονο, όταν όπως και ο Καστοριανός προπονητής παραδέχθηκε αγωνίζονταν πολλοί παίκτες από την περσινή Κ20.

“Εμείς κάναμε μια υπερπροσπαθεια την περασμένη Τετάρτη στον αγώνα κυπέλλου για να μπούμε στους ομίλους δεν τα καταφέραμε ομως μας έμεινε η ικανοποίηση από το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που δείξαμε και η κούραση.

Στο σημερινό (της Κυριακής) παιχνίδι θελήσαμε να δοκιμάσουμε κάποια νέα παιδιά από την Κ20 και νομίζω οτι η εικόνα μας δεν ήταν κακή κυρίως στο πρώτο μερος, γιατί στο δεύτερο που χρησιμοποιήσαμε τους παίκτες που αγωνίστηκαν την Τετάρτη στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Αιγινιακό η ομάδα μας φάνηκε κουρασμένη.

Είμαι ικανοποιημένος απο τους παίκτες μου. Το δείξαμε και στον αγώνα με τον Αιγινιακό. Εχουμε ταχύτητα και ποιότητα σαν ομάδα παρά το νεαρό της ηλικίας των ποδοσφαιριστών μας. Ο μεγαλύτερος παίκτης της ομάδας μας είναι 22 ετών. Συνεπώς γίνεται δουλειά που θα φανεί στα επόμενα χρόνια έτσι ώστε η ΒΕΡΟΙΑ να ξαναβρεθει στην Super League.

Θα έχουμε καλύτερο πρόσωπο καιμε τις προσθήκες που ετοιμάζουμε στο ρόστερ μας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής