breaking news Νέο

Συμπαράσταση από την πρώτη στιγμή στον 22χρονο Αντώνη και την οικογένειά του!

Συμπαράσταση από την πρώτη στιγμή στον 22χρονο Αντώνη και την οικογένειά του!

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του 22χρονου Αντώνη Σταφυλλίδη, σε τροχαίο λίγο έξω από το χωριό του (Νέα Νικομήδεια), την 23η Σεπτεμβρίου, το σωματείο ιδιοκτητών καφετεριών, κέντρων διασκέδασης και ψυχαγωγίας στάθηκε συμπαραστάτης στο πρόβλημα υγείας του, με την πρωτοβουλία του προέδρου του Κώστα Σαμανίδη να ανοίξει λογαριασμό στο όνομα του παθόντα (Αρ. λογ. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5243-075-990-136/Σταφυλλίδης Αντώνης του Νικολάου).

Όμως και ο σύλλογος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, δια του προέδρου και αρχηγού του Τάκη Παπατζίκου, εξέφρασε ενδιαφέρον για ένα φιλικό παιχνίδι με τη Ν. Γενεά Ν. Νικομήδειας και τα έσοδά του να προσφερθούν στην οικογένεια του Αντώνη Σταφυλλίδη, προκειμένου να αντιμετωπισθεί οικονομικά η κατάσταση αυτού του παιδιού. Ο αγώνας αυτός όμως δεν πραγματοποιήθηκε, καθ' ότι είχε ήδη κλεισθεί φιλικό με τους Βετεράνους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ (για το οποίο υπάρχει πλούσιο φωτορεπορτάζ στις αθλητικές σελίδες της «ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ»).

Μάλιστα, στο φιλικό της Δευτέρας στο γήπεδο «ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ» της Ν. Νικομήδειας, τόσο ο Τάκης Παπατζίκος, όσο και ο Κώστας Σαμανίδης με το γιο του έδωσαν το παρών, τους οποίους και απαθανάτισε ο φακός της "Η", έχοντας στην παρέα τους το Σούλη Σταφυλλίδη (παλαίμαχο παίκτη της Βέροιας και της Νάουσας και συγγενικό πρόσωπο του 22χρονου Αντώνη Σταφυλλίδη) και το δικό μας Παύλο Τουτουντζίδη.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής