breaking news Νέο

Τι αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Βέροιας

Τι αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Βέροιας

Διαδικασία -  εξπρές είχε η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Βέροιας, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στις 11 το πρωί, στο γραφείο του αντιδημάρχου Οικονομικών, αντί την Τρίτη, όπως συνηθίζεται.

Και τούτο γιατί, τόσο τα 4 έκτακτα θέματα, όσο και τα 12 τακτικά θέματα που υπήρχαν στην ημερήσια διάταξη, καλύφθηκαν σε πολύ σύντομο χρόνο.

Μεταξύ άλλων, αποφασίσθηκαν:

• Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 18ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και Ετήσιου Προγράμματος Δράσης (ΕΠΔ) Δήμου Βέροιας έτους 2018.

• Η έγκριση του 2ου Πρακτικού του Ανοικτού Τακτικού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού του έργου «ΕΝΔΟΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ» και κατακύρωση της σύμβασης στην εταιρεία «ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΠΕ», με ποσοστό έκπτωσης 54,56%.

• Η έγκριση του 2ου Πρακτικού του Ανοιχτού- Τακτικού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΕ ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ» και κατακύρωση της σύμβασης στον ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΙΔΗ ΠΕΤΡΟ Πολιτικό Μηχανικό – ΕΔΕ, με ποσοστό έκπτωσης 48,23%.

• Η έγκριση πρακτικών συνοπτικού διαγωνισμού και ανάδειξη προσωρινού μειοδότη του έργου «Αποκατάσταση γέφυρας τάφρου Α5 περιοχή Κουλούρας (προτείνεται η εταιρεία «ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ» με ποσοστό έκπτωσης 4%, γιατί η προσφορά της είναι σύμφωνη με τη διακήρυξη και έχει την χαμηλότερη τιμή).

• Η έγκριση πρακτικού διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου της προμήθειας και τοποθέτησης πινακίδων τροχαίας – ΚΟΚ και πληροφοριακών πινακίδων (η εταιρεία ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗ Κ. ΧΡΟΝΗΣ ΑΒΕΕ, έναντι του ποσού 46.994,44 € - συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

• Η έγκριση των (από 1/10/2018) Τεχνικών Προδιαγραφών για την «Προμήθεια – Τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Βέροιας» (πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ), εκτιμώμενης αξίας 192.750,00 € και την από 12/12/2017 Τεχνικές Προδιαγραφές για την προμήθεια «Αναβάθμιση εξοπλισμού παιδικών χαρών Δήμου Βέροιας» εκτιμώμενης αξίας 208.920,00.

• Ακόμα, στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Δευτέρα τέθηκε και το θέμα της κατάρτισης Σχεδίου Προϋπολογισμού Δήμου Βέροιας έτους 2019, από τη συζήτηση του οποίου αποχώρησε ο κ. Νίκος Τσιαμήτρος. Το δε οριστικό προσχέδιο προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2019, όπως καταρτίστηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή, διαμορφώνεται ως εξής:

Σύνολο Εσόδων: 42.298.495,57 €

Σύνολο Εξόδων: 42.140.007,45 €

Αποθεματικό: 158.488,12 €

Τέλος, να αναφερθεί ότι στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, της οποίας προήδρευσε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Ασλάνογλου Στέλιος, παρόντα ήταν τα μέλη: Παπαδόπουλος Βασίλης, Σιδηρόπουλος Θανάσης, Κουλουριώτης Σάκης, Λαζαρίδης Άρης και Τσιαμήτρος Νίκος.

 

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής