breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Πάρκαρε, για να κάνει την…ανάγκη του! Όταν γύρισε όμως…

Ένας οδηγός σταμάτησε για λίγο τη διαδρομή του, για να κάνει τη φυσική του ανάγκη, όμως αυτό που συνέβη μετά στο αυτοκίνητο, μάλλον τον έκανε να το μετανιώσει!

Ο οδηγός πάρκαρε το αυτοκίνητο, πήγε για την ανάγκη του, αλλά μόλις γύρισε, δεν το βρήκε εκεί! Στην αρχή νόμιζε ότι του είχαν κλέψει το αμάξι, αλλά τελικά άλλος ήταν ο λόγος της απουσίας του από εκεί που το πάρκαρε!

Βλέπετε, ο οδηγός από τη βιασύνη του είχε ξεχάσει να βάλει χειρόφρενο στο αμάξι, αυτό τσούλησε, καθώς ο χώρος είχε μικρή κλίση, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε ένα γκρεμό, σε βάθος 150 μέτρων!

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Αυστρία κοντά στο Άουσεφερν, μια κοινότητα του Τιρόλο, στις αυστριακές Άλπεις. Ο 55χρονος άνδρας από την Πολωνία ειδοποίησε την αστυνομία, καθώς νόμιζε ότι του το είχαν κλέψει, αλλά μόλις έφτασαν οι αρχές, τον ενημέρωσαν πως το αμάξι του βρίσκεται στο γκρεμό!

*****

Πήγε να κάνει πρόταση γάμου, γονάτισε, άνοιξε το κουτί και…

Όλα έδειχναν ότι επρόκειτο για μια... άκρως παραδοσιακή πρόταση γάμου, όπως στις ταινίες. Εκείνος γονάτισε μπροστά της και της άνοιξε το κουτί του κοσμηματοπωλείου. Μόνο που το κουτί δεν είχε ένα δαχτυλίδι αρραβώνα, αλλά… έξι! Ο λόγος; Για να διαλέξει η ίδια, η μέλλουσα νύφη, ποιο ήθελε να φορά για το υπόλοιπο της ζωής της.

Ο γαμπρός δεν έμεινε μόνο στην έκπληξη με το κουτί, καθώς είχε στήσει ένα σκηνικό… υπερπαραγωγή, με τη βοήθεια στυλίστα, μακιγιέρ, φωτογράφου και ανθοπώλη, ώστε να είναι βέβαιος πως όλα θα είναι τέλεια για αυτήν τη μοναδική στιγμή. Και φαίνεται πως το πέτυχε…!

*****

Έστρωσε κίτρινο χιόνι στην Κίνα!

Κίτρινο χιόνι αντίκρισαν κάτοικοι σε πολλές πόλεις της βορειοδυτικής Κίνας. Στη Xinjiang, το χιόνι έχει σκεπαστεί από ένα στρώμα άμμου και σκόνης. Στην πρωτεύουσα της περιοχής αναφέρθηκαν χιονοπτώσεις ύψους 10 έως 20 εκατοστών, το Σάββατο.

«Από την περασμένη Παρασκευή, πολλά μέρη στην περιοχή Xinjiang έχουν πληγεί από ισχυρούς ανέμους έντασης από 7 μποφόρ και πάνω», ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο τον He Qing, διευθυντή της μετεωρολογικής υπηρεσίας.

«Οι ισχυροί άνεμοι έφεραν άμμο από τα νότια, ενώ εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών, έπεσε σκόνη μαζί με χιόνι», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η εμφάνιση του χιονιού, που μοιάζει με… τιραμισού, οφείλεται στη διαφορά χρόνου. «Στο αρχικό στάδιο, ήταν χιόνι που έπεφτε. Αλλά στη συνέχεια, ήταν κυρίως σκόνη, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει αυτό το στρώμα».

*****

Γέφυρα σε χρόνο ρεκόρ με τρισδιάστατο εκτυπωτή!

Γέφυρα μήκους 15 μέτρων από ρητίνη σε τρισδιάστατο εκτυπωτή θα ορθωθεί στη Σανγκάη, σε κεντρικό πάρκο στην περιοχή Ταοπού.

Η γέφυρα έχει 15,25 μέτρα μήκος, 3,8 μέτρα πλάτος και 1,2 μέτρο ύψος, κατασκευάστηκε σε στρώσεις από σύστημα τρισδιάστατης εκτύπωσης που ανέπτυξε η Shanghai Construction Group, μέσα σε 35 ημέρες.

Το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένη – ακρυλονιτρίλιο συμπολυμερές ακρυλικό, ένα πλαστικό που χρησιμοποιείται στην τρισδιάστατη εκτύπωση, σε συνδυασμό με ίνες υάλου – μπορεί να αντέξει τη μακρόχρονη έκθεση στον ήλιο και τη βροχή και διασφαλίζει ότι η γέφυρα πληροί τις εθνικές κατασκευαστικές προδιαγραφές.

Σύμφωνα με τον Τσεν Σιαομίνγκ, που είναι αναπληρωτής επικεφαλής μηχανικός του ομίλου, η γέφυρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περίπου τρεις δεκαετίες.

«Η γέφυρα αντέχει φορτίο 250 κιλών ανά τετραγωνικό μέτρων, κάτι που σημαίνει ότι τουλάχιστον τέσσερις ενήλικες μπορούν να περπατήσουν σε αυτή ταυτόχρονα, ανά τετραγωνικό μέτρο», δήλωσε ο Τσεν.

Η τεχνολογία τρισδιάστατης εκτύπωσης θεωρείται φιλικός προς το περιβάλλον τρόπος κατασκευής, απαιτεί λιγότερη ανθρώπινη εργασία και δεν παράγει σκόνη ούτε κατασκευαστικά απορρίμματα.

*****

Ένα ανδρόγυνο είναι σε γλέντι γάμου. Κάθονται στις καρέκλες και παρακολουθούν αυτούς που χορεύουν.

Στην πίστα είναι ένας τύπος, που χορεύει ξέφρενα, κάνει στροφές, φιγούρες, τούμπες και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Όλοι έχουν μαζευτεί γύρω του και χειροκροτούν.

Τότε η γυναίκα λέει στον άνδρα της με ύφος : «Βλέπεις αυτόν που χορεύει και τον χειροκροτούν όλοι; Πριν 10 χρόνια μου έκανε πρόταση γάμου και τον απέρριψα».

Και της λέει ο άνδρας : «Και απ΄ ό,τι βλέπω, ακόμα το γιορτάζει !!»


Πήγε να κάνει πρόταση γάμου, γονάτισε, άνοιξε το κουτί και…
Έστρωσε κίτρινο χιόνι στην Κίνα!
Γέφυρα σε χρόνο ρεκόρ με τρισδιάστατο εκτυπωτή!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής