breaking news Νέο

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ : Επιστροφή στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ : Επιστροφή στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος

Μετά την διεξαγωγή των αγώνων της α’ φάσης του 1ου γύρου του Κυπέλλου Ανδρών, το ενδιαφέρον των ομαδων στρέφεται και πάλι στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος της Χαντμπολ Πρεμιερ.

Ο Φίλιππος, που έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης από τις πρώτες ”μάχες” του κυπέλλου λόγω οτι προκρίθηκε ανευ αγώνος στον επόμενο γύρο, καλείται το προσεχές Σάββατο (στις 18.00) να αντιμετωπίσει την ομάδα Δράμα 1986 στο “άντρο” της τελευταίας, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

 

Of... Τσαμουρίδης και Ταραμονλής

Ένα παιχνίδι που συγκεντρώνει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, από το γεγονός οτι ο σύλλογος της Δράμας παρουσιάζεται φέτος ενισχυμένος (με Γουργούμη, Καφαντάρη κ.α.) και πολύ δυνατός μέσα στην έδρα του.

«Ξέρουμε που πάμε να αγωνισθούμε και τι δυσκολίες έχουμε να αντιμετωπίσουμε», επεσήμανε στην “Η” ο Ευθύμης Πιπελίδης, ο οποίος συν τοις άλλοις έχει να σκεφθεί και τις περιπτώσεις των... λαβωμένων παικτών του, Τσαμουρίδη και Ταραμονλή, οι οποιοι και θα απουσιάσουν από το ματς αυτό. Ο πρώτος για τον λογο ότι μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον Φοίβο Συκεών υπέστη υποτροπη στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε (αστράγαλο) και ο δεύτερος οτι χτύπησε (στον αστράγαλο) στο φιλικό παιχνίδι που δόθηκε με τον ΠΑΟΚ το περασμένο Σάββατο στη Μίκρα.

 

Πρόβλημα τραυματισμού με Δ. Τριανταφυλλίδη, αλλά....

Πρόβλημα τραυματισμού επισης αντιμετωπίζει και ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης. Ο νεαρός περιφερειακός παίκτης του γύρισε ο αστράγαλος (!) στο φιλικό με τον “Δικέφαλο του βορρά” και δεν κατέστη δυνατό μέχρι τώρα να προπονηθεί μέσα στην εβδομάδα.

Ωστόσο, ο Βεροιώτης παίκτης εκτιμάται πως θα καταφέρει μέχρι το Σάββατο να νιώσει καλύτερα και να είναι σε θέση, να αγωνισθεί, τη στιγμή που για το φετινό ρόστερ του Φιλίππου θεωρείται... πολυτέλεια ένας τραυματισμός παίκτη. Και πολύ περισσότερο μετά τον τραυματισμό και την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Τάσος Τριανταφυλλίδης, που είναι και η μεγαλύτερη απώλεια στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο για τον ιστορικό σύλλογο της Βέροιας.

 

του Παύλου Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής