breaking news Νέο

Γκίμας: «Πρέπει να κερδίσουμε και θα βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε»

Γκίμας: «Πρέπει να κερδίσουμε και θα βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε»

Το τέλος του αγώνα με την Νίκη Βόλου (ήττα με 69-66) έφερε στον Φίλιππο πολλά παράπονα για την διαιτησία. Ωστόσο, όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας της Βέροιας έχουν αφήσει πίσω τους το ματς με τους “κυανόλευκους” της Νέας Ιωνίας και γύρισαν σελίδα, όπου και επικεντρώνονται στο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με την εκ των πρωτοπορων ομάδα των Μαχητών, το οποίο και θα δοθεί την προσεχή Κυριακή στο “Δημήτριος Βικέλας” και που εντάσσεται στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής - Βόρειος ομιλος.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ομως εμείς πρέπει να κερδίσουμε και θα βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε» τόνισε με χθεσινές δηλώσεις του στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ”, ο Δημήτρης Γκίμας (φωτο), ο οποίος εν όψει ενος τόσο σημαντικού αγώνα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στις προπονήσεις της τρέχουσας εβδομάδας και η προετοιμασά να εξελίσσεται χωρίς κανένα πρόβλημα.

 

Φιλικό

Ακόμα, χθες το απόγευμα ο Φίλιππος είχε προγραμματίσει φιλικό παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό το όνομα του αντιπάλου, στα πλαίσια της καλύτερης προετοιμασίας του.

Από την άλλη, ο προσεχής αντίπαλος του Φιλίππου η ομάδα των Μαχητών - Πειραματικού προέρχεται από ήττα εντός έδρας από το Αγρίνιο (58-63) και σίγουρα όλοι στις τάξεις της δεν είναι ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, ουσιαστικά όμως “ντουμπλαρίστηκε” η εκτός έδρας νίκη επί των Φαρσάλων και κοιτούν όλοι μπροστά με σκοπό να βρεθούν ξανά στην κορυφή.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΥΛΟΣ ΧΡ. ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής