breaking news Νέο

Το Στέλιο Χρυσόπουλο απέκτησε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

Το Στέλιο Χρυσόπουλο απέκτησε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

Στην απόκτηση του νεαρού (γεν.1999)  Στέλιου Χρυσόπουλου προχώρησε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας. Είναι 18 ετών, αλλά έχει πλούσιες παραστάσεις από ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, μιας και υπήρξε μέλος του αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας της  Κ17 της Π.Α.Ε. Βέροιας και πέρυσι στην Α1 κατηγορία με την ομάδα του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Ποδοσφαιριστής του Μεγάλου Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας είναι από σήμερα ο Στέλιος Χρυσόπουλος. Ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν κατά την περασμένη αγωνιστική χρονιά στην κατηγορία Α1 με την ομάδα του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή περίοδο.

Πρόκειται για ένα νεαρό ποδοσφαιριστή, ηλικίας 18 ετών (12/2/1999), ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ, με βασικά χαρακτηριστικά την καλή τεχνική κατάρτιση και την προώθηση της μπάλας στην επίθεση. Ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής  του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την κ 17 της Π.Α.Ε. Βέροιας. 

Η Διοίκηση του σωματείου μας καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή στην Αγιαμαρινιώτικη οικογένεια και εύχεται κάθε επιτυχία.

Ο επόμενος προγραμματισμένος φιλικός για την ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι σήμερα Τρίτη και ώρα 6, με την ομάδα του Αχιλλέα Νάουσας, στο δημοτικό στάδιο Αγίας Μαρίνας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής