breaking news Νέο

Συνέβη και στην ίδια!

Συνέβη και στην ίδια!

Κομματικά στελέχη, φίλοι, αλλά και υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιό της, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «ΗΜΕΡΗΣΙΑ», βρέθηκαν στο ακροατήριο της συνέντευξης τύπου, που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ, το απόγευμα της Τετάρτης η υποψήφια δήμαρχος Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά, αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της.

Με το τέλος της σύντομης τοποθέτησής της, η κ. Μπατσαρά δέχθηκε «βροχή» ερωτήσεων από τους εκπροσώπους του τύπου, στις οποίες και απάντησε. Μάλιστα, στο ερώτημα συναδέλφου, για το τι διαφορετικό θα έκανε η ίδια, αν ήταν δήμαρχος, για τα αδέσποτα της πόλης, αναφέρθηκε σ' ένα περιστατικό που της συνέβη, με το οποίο και θέλησε να αναδείξει το μέγεθος του προβλήματος με τα αδέσποτα στους δρόμους της πόλης αλλά συνάμα και την ανάγκη για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση, που θα πρέπει να υπάρξει σ' ένα τέτοιο ζήτημα από τη δημοτική αρχή.

«Έχω ένα μικρό σκυλάκι, το οποίο συνηθίζω να βγάζω βόλτα στην πόλη και έπεσα πάνω σε μια αγέλη σκύλων. Στη θέα των οποίων φοβήθηκα και μπήκα σ' ένα μαγαζί, λέγοντας σώστε με. Από τότε δεν έβγαλα το σκυλάκι μου από το σπίτι», είπε η κ. Μπατσαρά.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής