breaking news Νέο

Ο «Κλεισθένης» ως απότοκο του μετερνιχισμού του «προοδευτισμού»!

Ο «Κλεισθένης» ως απότοκο του μετερνιχισμού του «προοδευτισμού»!

Έχουν παραμυθιάσει τον ελληνικό λαό ότι η εφαρμογή του Κλεισθένη στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, με την εφαρμογή της απλής αναλογικής, θα ενισχύσει τη λαϊκή βούληση. Οι νυν κυβερνώντες, όπως και οι αντίστοιχοι του Γιώργου Παπανδρέου με τον «Καλλικράτη», απλά είναι υποχείρια του μετερνιχισμού της Γερμανίας. Καταστρέφοντας όπως έκαναν οι Βαυαροί του Όθωνα των Ελλήνων τις κοινότητες. Η παλιά νομαρχία ευτελίζεται, αφού δεν θα υπάρχει ούτε χωρικός αντιπεριφερειάρχης, αλλά θα δι...ορίζεται από τον περιφερειάρχη, από τους συμβούλους που θα εκλεγούν. Οποία κατάπτωσις.

Το επόμενο βήμα τους θα είναι ένας δήμος ανά παλιό νόμο και 7 περιφέρειες, όπου θα αποφασίζει, λόγω της ανυπαρξίας διοικήσεων, ο διορισμένος τοποτηρητής της κυβέρνησης. 

«Τώρα ήλθε το ελλαδικό το κράτος και μ’ ένα βαυαρέζικο νόμο αποκεφάλισε τη φυσική ελληνική διοίκηση, ισοπέδωσε τάχα τις πολιτείες, τα χωριά και τους ανθρώπους, κατάστρεψε δηλαδή τις κοινότητες και έχωσε τους ισοπεδωμένους Έλληνες σ’ ένα στενό παπούτσι, που είναι μονάχα η τελευταία διοικητική διαίρεση του κράτους και λέγεται δήμος».

Αυτά τα λόγια του Ίωνα Δραγούμη είναι μοναδικά για την υποτέλεια που μας έσυραν και μας σέρνουν οι νέο βαυαροί χωροφυλάκοι, που φυλάνε το θρόνο της Μέρκελ στη δύσμοιρη πατρίδα μας.

Υ.Γ Η ιστορία διδάσκει. Ας διαβάσουμε λοιπόν ποιοι έσυραν στη φυλακή τον Κολοκοτρώνη, το Μακρυγιάννη και όλους τους ήρωες για τη λευτεριά της πατρίδας μας το 1821.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής