breaking news Νέο

ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ : Θέλει να βγάλει αντίδραση με Ικάρους Τρικάλων

ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ : Θέλει να βγάλει αντίδραση με Ικάρους Τρικάλων

Η εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου την περασμένη αγωνιστική και κυρίως ο τρόπος που ήρθε αυτή πείραξε όλους στον ΑΟΚ Βέροιας.

«Είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο έτσι όπως μας βγήκε, μας πίκρανε. Μία ήττα που δεν θα μπορούσε να υπάρχει για εμάς» ανέφερε στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” ο τεχνικός καθοδηγητής του ΑΟΚ Βέροιας Κώστας Ηλιάδης, ο οποίος τώρα περιμένει από την ομάδα του να βγάλει αντίδραση.

«Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν μπορούμε πλεον παρά να πούμε ο γεγονε γέγονε την περασμένη Κυριακή και τίποτα δεν αλλάζει από κει και πέρα. Γι’ αυτό και θέλουμε να αντιδράσουμε παίζοντας σε μια δύσκολη έδρα και με αντίπαλο τους Ικάρους Τρικάλων, που με τη σειρά τους επιθυμούν διακαώς την νίκη, καθ’ οτι δεν ξεκίνησαν καλά στο πρωτάθλημα» είπε.

Ακόμα, ο νεαρός προπονητής που έλκει την καταγωγή του από το Μακροχώρι, πλην του αρνητικού αποτελέσματος με τον Ολυμπιακό Βόλου, κρίνει θετική την πορεία της ομάδας του σ’ αυτές τις πρώτες επτά “στροφές” του πρωταθλήματος, ενω βλέπει «δύσκολη τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Για τον λόγο οτι έχουμε τους θεωρητικά πιο βατούς αντιπάλους εκτός έδρας και τα φαβορί για τον τίτλο στον όμιλο της κατηγορίας εντός έδρας.

Ένα πρόγραμμα που σαφώς αυξάνει το βαθμό δυσκολίας και την προσπαθεια που πρέπει να καταβάλλουμε, μπροστά στην επιθυμία μας να έρθουν κι  άλλοι βαθμοί που θα μας κρατήσουν σ’ ένα καλό σκαλί στην βαθμολογική κατάταξη».

 

Μοναδικός απών ο Γιώργος Στοϊτσης

Στον σύλλογο του ΑΟΚ Βέροιας η προετοιμασία για το ματς με τους Ικάρους στην πόλη των... Σακαφλιάδων βαίνει προς το τέλος της (με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει μόνο προπονήσεις και χωρίς την πραγματοποίηση κανενός φιλικού στην τρέχουσα εβδομάδα), πλην όμως και πάλι δεν παύουν να εκλείπουν τα προβλήματα. Και για να είμαστε πιο ακριβείς ένα πρόβλημα που υπάρχει και ακούει στο όνομα Γιώργος Στοϊτσης. Ο 19χρονος γκαρντ δεν έχει καταφέρει να αποθεραπευθεί (θυμίζουμε έχει υποστεί θλάση προσαγωγών στο ζέσταμα της νικηφόρας συνάντησης με τον Μαντουλίδη) και θα απουσιάσει από το Κυριακάτικο παιχνίδι με τους Ικάρους Τρικάλων, το τρίτο στη σειρά, μετά από αυτά με Μαντουλίδη και Ολυμπιακό Βόλου.

 

Ικανοποίηση στον ΓΑΣ “Μελίκη”

Ικανοποίηση επικρατεί από την άλλη στον ΓΑΣ “Μελίκη¨μετά τη νικη που πέτυχε επί του αήττητου μέχρι την 7η αγωνιστική Πρωτέα Γρεβενών με 73-64. Θυμίζουμε πως το ματς μεταξύ των δύο ομάδων ήταν αμφίρροπο για τρία δεκάλεπτο του ματς, όμως η Μελίκη είχε περισσότερες λύσεις και το “καθάρισε”, φθάνοντας στην τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο ΓΑΣ “Μελίκη” του Δάνη Ασλανίδη αγωνίστηκε στο ματς αυτό με τους: Λιόλιο 12 (1), Μαυρίδη Β. 22 (3), Λέφα 8 (1), Μαγαλιό, Καρατζά, Πεϊμανίδη, Παπάζογλου, Σταυρουλάκη 19 (4), Κοτζάμπαση 8 (2), Λαπατούρα 2, Καποδίστρια, Ρογγότη 2.

Η νίκη αυτή της Μελίκης έφερε πολύ χαρά στις τάξεις της, η οποία έχει επικεντρωθεί τώρα το ματς που την περιμένει με τους Τιτάνες Παλαμά εκτός έδρας.

 

του Παύλου Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής