breaking news Νέο

Κάνανε τέχνη, όχι τέχνη με ειδικές ανάγκες!

Κάνανε τέχνη, όχι τέχνη με ειδικές ανάγκες!

Δεν ήταν μια οποιαδήποτε παράσταση. Κι αυτό όχι επειδή συμμετείχαν άτομα με αναπηρία, αλλά γιατί ακριβώς αυτοί οι μικροί ηθοποιοί με ειδικές δεξιότητες δούλεψαν με πείσμα, μεράκι, πίστη στο θέατρο και σε διάστημα μόνο 2 μηνών και 2 σχολικών ωρών, κατάφεραν ένα σπουδαίο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. 

Ο λόγος για τη μουσικοθεατρική παράσταση «ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΙΝΕΜΑ», που διοργανώθηκε από το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης & Κατάρτισης (ΑμεΑ) «Τα Παιδιά της Άνοιξης» και παρουσιάστηκε στο Χώρο Τεχνών, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της επετειακής εκδήλωσης για τα 30 χρόνια προσφοράς του συλλόγου.

«Τα Παιδιά της Άνοιξης» έπαιξαν ρόλους μεγάλων Ελλήνων ηθοποιών, από αθάνατες ελληνικές ταινίες του τότε (Μπακαλόγατο, Κίτρινα Γάντια, Η χαρτοπαίκτρα, Μια Τρελή Σαραντάρα, Η Σωφερίνα, Ο Αχόρταγος κ.α.) και μοίρασαν πολύ γέλιο, αφήνοντας ένα ευχάριστο συναίσθημα στο θεατή.

Περήφανοι οι εκπαιδευτικοί και το σύνολο του προσωπικού του σχολείου, που επένδυσαν στην εξωστρέφεια, καθώς ανέδειξαν δράσεις, που δεν περιορίζονται απαραίτητα μέσα σε κάποια σχολική αίθουσα, αλλά σε ένα ανοιχτό, σύγχρονο και δημιουργικό σχολείο.

Το ΘΕ.ΑΜ.Α. ήταν μοναδικό και χειροκροτήθηκαν από το κοινό, όπως τους άξιζε!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής