breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Παντρεύτηκαν στα συντρίμμια του σπιτιού τους!

Συγκίνηση προκαλεί η απόφαση ενός ζευγαριού στη Φλόριντα, να ανταλλάξουν τους όρκους τους, ενώνοντας τη ζωή τους στα συντρίμμια του σπιτιού τους, που καταστράφηκε ολοσχερώς από το φονικό τυφώνα Μάικλ, τον περασμένο Οκτώβρη.

Ο τυφώνας κατέστρεψε ολόκληρες περιοχές και στο πέρασμά του άφησε και θύματα, αυτό το ζευγάρι όμως δεν το έβαλε κάτω και τέλεσε το μυστήριο στα συντρίμμια του σπιτιού τους.

Δεν πρόκειται όμως για ένα οποιοδήποτε ζευγάρι, καθώς και οι δύο είναι διασώστες και την ώρα που το σπίτι τους χανόταν, εκείνοι επικεντρώνονταν στη δουλειά τους.

Μετά το τέλος αυτής της τραγωδίας, το ζευγάρι ήξερε πως πλέον ήρθε η ώρα του γάμου και έτσι και έγινε στα συντρίμμια του σπιτιού τους.

*****

Δασκάλα απολύθηκε, γιατί είπε στα παιδιά ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης

Μια αναπληρώτρια δασκάλα φέρεται να απολύθηκε από ένα δημοτικό σχολείο του Νιού Τζέρσι, όπου εργαζόταν, γιατί είπε στους μαθητές της ότι δεν υπάρχει ο Άγιος Βασίλης.

Οι γονείς των μαθητών της πρώτης δημοτικού στο σχολείο Cedar Hill του Μόντβιλ είπαν ότι χρειάστηκε να παρηγορήσουν τα παιδιά τους μετά το περιστατικό, το οποίο προκλήθηκε, όταν ένας μαθητής υποστήριξε ότι υπάρχει ο Άγιος Βασίλης. Η δήλωση του παιδιού πυροδότησε την οργή της εν λόγω δασκάλας, η οποία φέρεται στη συνέχεια να κατέρριψε και άλλους παιδικούς μύθους, όπως ότι δεν υπάρχει το πασχαλινό λαγουδάκι, ούτε η νεράιδα των δοντιών.

Ένας από τους γονείς μαθητή στην τάξη, η Λίζα Σίμεκ, έγραψε στο Facebook: «Η δασκάλα τους είπε ότι ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει και ότι οι γονείς αγοράζουν τα δώρα και τα βάζουν κάτω από το δέντρο τους. Τους είπε ότι οι τάρανδοι δεν μπορούν να πετάξουν και ότι τα ξωτικά δεν υπάρχουν».

«Μια ενήλικη γυναίκα επιχείρησε να συνθλίψει τα όνειρα 22 εξάχρονων παιδιών από την πρώτη τάξη δημοτικού του Cedar Hill», σχολίασε.

Ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου, Μάικλ Τζέι Ρατζ, ζήτησε αργότερα συγγνώμη για τη συμπεριφορά της δασκάλας με επιστολή του, που έστειλε στους γονείς. «Ως πατέρας τεσσάρων παιδιών, γνωρίζω απόλυτα την ευαίσθητη φύση αυτού του ζητήματος. Αν μέσα στις επόμενες ημέρες συζητηθεί το θέμα στο σπίτι, μπορείτε να λάβετε τα απαραίτητα βήματα, για να διατηρήσετε την αθωότητα των παιδιών σας αυτή την εορταστική περίοδο».

*****

Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο από χρυσά νομίσματα

Το ακριβότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ευρώπης υπερηφανεύεται πως έστησε η εταιρεία εμπορίας χρυσού «Pro Aurum» στο Μόναχο, μιας και η αξία του υπολογίζεται σε 2,3 εκατομμύρια ευρώ!

Αποτελείται από 2.018 χρυσά νομίσματα και φθάνει σε ύψος τα 3 μέτρα. Τα νομίσματα δημιουργήθηκαν προς τιμήν της Φιλαρμονικής της Βιέννης, σε συνεργασία με το Νομισματοκοπείο της Αυστρίας.

Το συνολικό βάρος του χρυσού ανέρχεται σε 63 κιλά, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της «Pro Aurum», Μπέντζαμιν Σούμα, στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι υπάλληλοι που επιμελήθηκαν το στήσιμο του πανάκριβου χριστουγεννιάτικου δέντρου, βρίσκονταν διαρκώς υπό αυστηρή επιτήρηση, με φρουρούς και κάμερες να τους παρακολουθούν για λόγους ασφαλείας.

*****

Μία πόλη από… μπισκότα και ζαχαρωτά

Με πιπερόριζα και μπισκότα οι αρχιτέκτονες δημιούργησαν μία μελλοντική πόλη στο Μουσείο Βικτωρίας και Αλβέρτου του Λονδίνου.

Το Μουσείο ζήτησε από αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και μηχανικούς, να οικοδομήσουν μια βιώσιμη πόλη με έναν πιο… γευστικό τρόπο, που θα μπορέσει να απολαύσει ο κόσμος, από τις 8 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου.

Ο αρχιτέκτονας του λονδρέζικου γραφείου ΑΡΤ, Ρόμπερτ Νόλαν, ανέφερε, «αν μπορείς να δεις ότι χαίρεσαι απλά με το μπισκότο της πιπερόριζας και στη συνέχεια αυτό το μεταφέρεις σε κάτι λίγο πιο ρεαλιστικό, βλέπεις ότι αυτό δεν απέχει πολύ από το να γίνει αληθινό και όντως ο σχεδιασμός είναι διασκεδαστικός».

Περισσότερες από 60 δομές κατασκευάστηκαν και ψήθηκαν για τις ανάγκες της έκθεσης. Η πόλη διαθέτει επίσης καλωδιακό αυτοκίνητο κατασκευασμένο από γλυκόριζα, ποδηλατοδρόμους και μεγάλο πεζόδρομο, όλα φτιαγμένα αποκλειστικά από ζάχαρη, ενώ το αρχιτεκτονικό γραφείο Holland Harvey Architects σχεδίασε ένα σύγχρονο καταφύγιο αστέγων.

«Έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί, όταν το κατασκευάζαμε. Ξαφνικά μπορεί να ήμασταν στο μέσον της διαδρομής και ενώ φτιάχναμε κάτι, να δούμε ότι έλειπε ένα κομμάτι. «Για στάσου, πού πήγε αυτό το κομμάτι;», αναρωτιόμασταν. «Αυτό φαγώθηκε, διαπιστώναμε», συνέχισε γελώντας ο Νόλαν.

Στόχος της έκθεσης είναι να συνδέσει το κοινό με την αρχιτεκτονική μέσω μιας καινοτόμου πρωτοβουλίας, που υλοποιείται για την περίοδο των εορτών. Είναι η τρίτη χρονιά που διοργανώνεται και φέτος φιλοξενείται στο μουσείο V&A στο χώρο του Δημιουργικού Εργαστηρίου και το θέμα της εστιάζει στην «Απεικόνιση της μελλοντικής πόλης».


Δασκάλα απολύθηκε, γιατί είπε στα παιδιά ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης
Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο από χρυσά νομίσματα
Μία πόλη από… μπισκότα και ζαχαρωτά

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής