breaking news Νέο

Αμετάβλητη η κορυφή. Νίκησαν τα φαβορί

Αμετάβλητη η κορυφή. Νίκησαν τα φαβορί

Με εξαίρεση τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων που αγωνίζονταν στο Ροδοχώρι με τον τοπικό ΓΑΣ και έχασε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με 3-2, οι υπόλοιποι διεκδικητές της τετράδας των πλεϊ οφ προχώρησαν με νικη και σε συνδυασμό με τις ήττες του ΓΑΣ Κοπανού, του Κεραυνού Επισκοπής και της Αγίας Μαρίνας, άνοιξε ακόμη περισσότερο η ψαλίδα που χωρίζει την πρώτη πεντάδα του βαθμολογικου πινακα που αποτελούν και τους βασικούς διεκδικητές του θεσμού των πλεϊ οφ από τις ομάδες που στοχεύουν έστω κι αν δεν το φωνάζουν στην πρώτη τετράδα.

Συγκεκριμένα η Νάουσα δυσκολότερα μεν από όσο υπόλογιζε δίκαια δε νίκησε στην έδρα της τον ΓΑΣ Κοπανού με 2-0, το Ροδοχώρι όπως ήδη αναφέραμε με γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα έκαμψε την αντίσταση των Τρικάλων, ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο κέρδισε 2-0 εκτος έδρας τον Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος επίσης δύσκολα επιβλήθη στο γήπεδό του του ΑΟ Μαρίνας με 2-1.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια και στην μάχη της παραμονής κερδισμένοι της αγωνιστικής ηταν το Μακροχώρι που νίκησε εκτος έδρας με 2-1 τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, η ΑΕ Χαρίεσσας που στο γήπεδο της νίκησε 4-2 τον Κεραυνό Επισκοπής, ο Φίλιππος Μελίκης που επίσης νίκησε 2-12 τον Αρη Παλαιοχωρίου και ο Αχιλλέας που επιβλήθηκε στο Κλειδί τον τοπικό Εθνικό επισης με 3-1.

Ετσι στις δυο τελευταίες θέσεις που οδηγούν απευθείας στον υποβιβασμό βρίσκονται η Αγία Βαρβάρα με 4 βαθμούς και το Κλειδί ενω στην τετράδα των πλεϊ αουτ παρέμειναν η Μαρίνα, η Μελίκη, ο Αχιλλέας Νάουσας και το Μακροχώρι.

 

Οι αγώνες

 

ΡΟΔΟΧΩΡΙ - ΤΡΙΚΑΛΑ 3-2

Με γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου νίκησε στο γήπεδό του με 3-2 τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων και διασκέδασε την ήττα της περασμένης Τετάρτης από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στον εξ αναβολής αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με τους γηπεδούχους που είχαν χάσει πριν λίγες ημέρες σε ένα άλλο ντέρμπι κορυφής από τον ΠΑΟΚ να αντιδρούν και αφου αρχικά ισοφάρισαν τις αρχές του δευτερου ημιχρόνου κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ. Ομως τα Τρίκαλα που δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη έφεραν το παιχνίδι στα ισα 15 περίπου λεπτά πριν συμπληρωθεί το 90λεπτο και απείλησαν  μάλιστα και με τρίτο γκολ που θα τους έδινε την νίκη. Στο 80’ διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι πάνω στον Παρσόπουλο από τον τερματοφύλακα της γηπεδούχου ομάδας Καζεπίδη με τον διαιτητή να δείχνει παίζετε. Και ενω οι φιλοξενούμενοι έχαναν τις ευκαιρίες η γηπεδουχος ομάδα σε μια αντεπίθεση της με τον Μπρέγκου που εκμεταλλεύθηκε λάθος του Χατζόπουλου έκανε το 3-2 που ηταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η διαμόρφωση του σκορ: στο 25’ 0-1 με τον Τσιρίδη, στο 55’ 1-1 με τον Μπρέγκου, στο 70’ και πάλι ο Μπρέγκου 2-1, στο 76’ ο Ανδρίτσος 2-2 και στο 90’+ ο Μπρέγκου 3-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Γιάντσης - Παζαρτζικλής).

 

ΠΛΑΤΥ - ΜΑΡΙΝΑ 2-1

Παρολίγο έκπληξε στο Πλατύ με τον τοπικό Αγρ. Αστέρα που βρέθηκε πίσω στο σκορ να παίρνει τελικά την νίκη και τους τρεις βαθμούς στις καθυστερήσεις του αγώνα με γκολ που πέτυχε ο δεξιός ακραίος οπισθοφύλακας του Μπαντής με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φαουλ.

Ο Αγρ. Αστέρας είχε την κατοχή της μπάλας και την εδαφική υπεροχή ομως δυσκολεύονταν να βρει διαδρόμους στην καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή τον ΑΟ Μαρίνας, η οποία μάλιστα σε μια από τις λιγες ευκαιρίες που δημιούργησε κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 60’ με τον Μισαηλίδη.

Πέντε λεπτά αργότερα η γηπεδούχος ομάδα ισοφάρισε με κεφαλιά του Καραντουλαμα και πηρε όπως ήδη αναφέραμε την νίκη με γκολ του Μπαντή στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Τρέβλας (Λαζάρου - Ρηγόπουλος).

 

ΧΑΡΙΕΣΣΑ - ΚΟΠΑΝΟΣ 4-2

Πραγματοποιώντας μια απο τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις η ΑΕ Χαριεσσας νίκησε στο γήπεδό της τον Κεραυνό Επισκοπής με 4-2 και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα της Χαρίεσσας ηταν καλύτερη σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα από την αντίπαλο της και εκτός από τα τέσσερα γκολ που πέτυχε και την έδωσαν την πολύτιμη νίκη είχε και δυο δοκάρια με τον Ιντο στο 4’ και τον Μπάμπο στο 5’.

Το σκορ άνοιξε για λογαριασμό της μετέπειτα νικήτριας ο Κουλιανίδης στο 17’ και στο 68’ ο Ιντος έκανε το 2-0. Στο 71’ ο Ντέλλας μείωσε σε 2-1, ομως στο 78’ και στο 85΄ η Χαρίεσσα με τέρματα του Μπάμπου και του Κουλιανίδη ανέβασε το σκορ σε 4-1. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ντέλλας.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραντώνης (Βαλκάνου - Αργυρίου).

 

ΝΑΟΥΣΑ - ΚΟΠΑΝΟΣ 2-0

Πιο δύσκολα από όσο ισως και οι φίλαθλοι της περίμεναν η Νάουσα νίκησε στην έδρα της τον ΓΑΣ Κοπανού και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η γηπεδουχος ομάδα βέβαια ηταν καλύτερη σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα όμως δυσκολεύονταν να βρει διαδρόμους στην καλα οργανωμένη αμυντική γραμμή του αντιπάλου της και όσες φορές το έκανε μέχρι το 65’ βρήκε απέναντι της τον Ναουσαίο πορτιέρο Κασαπίδη που πραγματοποίησε δυο - τρεις εντυπωσιακές επεμβάσεις. Τελικά στο 65’ ο Λαμπριανίδης με έναν κεραυνό έλυσε τον ¨γόρδιο δεσμό” δίνοντας προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του. Ο ιδιος ποδοσφαιριστής στο 86’ με συρτό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γαβράς (Χρυσάνης - Γιαγκιτζόγλου).

 

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ - ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 0-2

Με δυο γκολ που πέτυχε ένα σε κάθε ημίχρονο ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας νίκησε στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας τον τοπικό Αγρ. Αστέρα και παρέμεινε στην 3η θέση του βαθμολογικού πινακα παρέα με την ομάδα του Πλατέος.

Οι φιλοξενούμενοι ηταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και δίχως να φθάσουν στα γνωστά τους στανταρ απόδοσης νίκησαν δίκαια.

Από την άλλη η νεανική ομάδα του Αγρ. Αστέρα οπως κάνει σε όλα της τα παιχνίδια πάλαιψε με όλες της τις δυνάμεις και δικαιολογημένα στο τέλος του παιχνιδιου εισέπραξε το θερμό χειροκρότημα των φίλων της.

Το 0-1 για λογαριασμό του ΠΑΟΚ έγινε στο 30’ με τον Κίτσα και στο 85’ ο Αργυρόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωστούλης (Γκόγκας - Τόσκα).

 

ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ - ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 1-2

Παιχνίδι γεμάτο ένταση στην Αγία Μαρίνα τόσο μεταξύ των παραγόντων των δυο αντιπάλων του γηπεδούχου Μ. Αλεξάνδρου και του Μακροχωρίου όσο και με το διαιτητικό τρίο που εληξε με πολύ μεγάλη νίκη των φιλοξενουμένων.

Η γηπεδούχος ομάδα ξεκίνησε δυνατά και στο πρώτο 20λεπτο δημιούργησε δυο καλές ευκαιρίες τις οποίες δεν κατάφερε να αξιοποιήσει.

Αντίθετα το Μακροχώρι στην πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε σκόραρε με ενα πολύ όμορφο γκολ του Δημητριάδη και πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του  ημιχρόνου με 1-0.

Στην επανάληψη η γηπεδούχος ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει ομως η φιλοξενούμενη που πατούσε πλεον γερά στον αγωνιστικό χώρο πέτυσε και ένα δεύτερο γκολ ύστερα από έξοχη ενέργεια του Τσακαλίδη και ψύχραιμο πλασέ του Βοργιατζίδη.

Η Αγία Μαρίνα στο 80’ κατάφερε να μειώσει με κεφαλιά του Παπαδή ύστερα από εκτέλεση κορνέρ με το Μακροχώρι όμως να χάνει ευκαιρίες να πετύχει και ένα τρίτο τέρμα κυρίως με τον νεαρό Χολέβα κάτι που δεν κατάφερε ομως αυτό δεν τον εμπόδισε τελικά να κερδίσει με 1-2 και να πάρει βαθειά βαθμολογική ανάσα.

 

ΚΛΕΙΔΙ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ 1-3

Με τοπ σκορερ τον Μπράτση που πέτυχε και τα τρία τέρματα της ομαδας του ο Αχιλλέας Νάουσας κέρδισε εκτος έδρας τον Εθνικό Κλειδίου και εξακολουθει να αισιοδοξεί οτι θα αποφύγει τελικά την ψυχοφθόρα διαδκασία των πλεϊ αουτ.

Η ομάδα της Νάουσας που ηταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα από τον αντίπαλο της προηγήθηκε στο 55’ με τον Μπράτση με το Κλειδί να ισοφάρίζει στο 65’ με γκολ του Κεχαγιά.

Στο 90’ και στις καθυστερήσεις ο Μπράτσης πέτυχε άλλα δυο τερματα το δεύτερο με πέναλτι διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Παρασίου - Χαλατζιούκας).

Από το 77’ το Κλειδί αγωνίζονταν με παικτη λιγότερο λόγω αποβολής του Παρασχόπουλου.

 

ΜΕΛΙΚΗ - ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ 3-1

Σπουδαία από βαθμολογικής πλευράς νίκη πέτυχε ο Φίλιππος Μελίκης με αντίπαλο τον Αρη Παλαιοχωρίου και αναπτέρωσε τις ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.

Η γηπεδούχος ομάδα ηταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ομως στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε και έμειναν στο 0-0.

Στο 54΄ με κεφαλιά του Καρατάσιου έγινε το 1-0 και στο 80’ ο Μαμουτόπουλος το 2-0. Στο 83’ το Παλαιοχώρι μείωσε σε 2-1 με τον Ρογιάννη με την ομάδα της Μελίκης να διαμορφώνει το τελικό 3-1 με γκολ του Μαρτζέλο στις καθυστερήσεις.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κελεσίδης (Μαργαρίτης - Μπογιατζόγλου).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής