breaking news Νέο

Κράτησε το αήττητο η Αγκαθιά

Κράτησε το αήττητο η Αγκαθιά

Διεύρυνε και άλλο το φετινό αήττητο σερί της η Νίκη Αγκαθιάς καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως γκολ εκτός έδρας με τον ΠΑΟ Κουφαλίων. Παράλληλα με το αήττητο σερί της η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη κράτησε για πέμπτο σερί παιχνίδι απόρθητη την εστία της και αξίζει να αναφερθει οτι σε 11 παιχνιδια πρωταθλήματος έχει δεχθεί μόλις 4 τέρματα!!

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο με λίγες καλές φάσεις στα καρέ των δυο ομάδων και με την Αγκαθιά να μην πιάνει την γνωστή καλη της απόδοση όπως στα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια της. Παρόλα αυτα πήρε άνετα τον βαθμό της ισοπαλίας παρά τις σημαντικες απουσίες που είχε (δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους οι Σούκιας, Γκελοσάνι και Χατζόπουλος).

Στο πρώτο ημίχρονο η μοναδική φορά που απειλήθηκε η εστία του τερματοφύλακα της Νίκης Αγκαθιάς Τόλιου ήταν στο 30’ όταν ο Μπάλιος έβγαλε στην πλάτη της άμυνας της τον Γιαννουπλάκη ο οποιος όμως πλάσαρε αουτ.

Στην επανάληψη άνοιξαν οι άμυνες των δυο ομάδων με την Αγκαθιά να απειλεί στο 54’ με εκτέλεση φαουλ του Γιαννόπουλου (μπλόκαρε ο Κανδυλάπτης) και στο 90’ οταν ο Τριανταφυλλίδης αντιλήφθηκε εκτός θέσης τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων θέλησε να τον “κρεμάσει” από  μακριά (κάτω από την σέντρα) με τον Κανδηλάπτη να κάνει λίγα βήματα πίσω και να αποκρούει εντυπωσιακά.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΟ Κουφαλίων: Κανδυλάπτης, Χαραλαμπίδης (90΄ Γολιδόπουλος), Λιόντας, Κοντσίδης, Μαργαρίτης, Ανδρέου, Υψηλός, Λαζαρίδης, Προβατίδης, Γιαννουπλάκης (83΄ Παπαοικονόμου), Μπάλιος (63΄ Κωνσταντινίδης).

Νίκη Αγκαθιάς: Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πέτκος (70΄ Στυλίδης), Ρογγότης, Αβραμόπουλος, Γιαννόπουλος, Κίτσας Ελ, Κίτσας Ευγ (55΄ Τζερεμές), Τριανταφυλλίδης, Σιδηρόπουλος (63΄ Ηλιάδης) (87΄ Κοτζατίσογλου).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής